Spijkerman Sports TOTO: ‘Was tevreden trainer’

| 29-01-2019

Wijthmen kende een vrij aardige eerste helft van het seizoen, maar hervatte anderhalve week geleden in mineur. Tegen concurrent Kampen werd er met liefst 6-0 verloren, waardoor het de aansluiting verloor. “Ik was een tevreden trainer. Maar als je 6-0 verliest, dan kan dat niet meer”, vindt Wijthmen-trainer Elvin Matuankotta.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

De vierde klasse leverde Wijthmen de laatste jaren vooral een plaats aan de onderkant van de middenmoot op. De huidige vierde plaats is hoe dan ook een fikse verbetering. “Ik vind dat we echt een goede eerste seizoenshelft hebben gehad en dat die plaats op de ranglijst ook echt verdiend was. We wilden het ook graag een vervolg geven, maar weten dat de eerste vijf wedstrijden na de winterstop lastig zijn. Bij Kampen wil je dan een goed resultaat neerzetten, maar dat lukte niet. Dat was een flinke tegenvaller”, weet Matuankotta, die het daaropvolgende duel met DKB afgelast zag worden.

Wijthmen speelt zaterdag een thuiswedstrijd tegen Dieze West. Daarin treft het de nummer acht van 4D en dat is, zeker gezien de verwachtingen vooraf, een ietwat teleurstellende positie. “Ik had verwacht dat ze bij de eerste vier zouden spelen, maar eigenlijk denk ik dat nog steeds. Ze hebben heel veel kwaliteiten”, weet Matuankotta, die hoopt dat zijn ploeg hetzelfde kan brengen als in de eerste ontmoeting. Wijthmen versloeg Dieze destijds met 2-4. “We moeten fel op de bal zijn en niet als angsthazen spelen. Dat hebben we toen ook niet gedaan en dat pakte goed uit. Ik heb er zin in.”

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

In samenwerking met Spijkerman Sports organiseert Sportief Zwolle wekelijks de ‘Spijkerman Sports TOTO’. In aanloop naar elk voetbalweekend kun jij de TOTO van alle duels voorspellen. Met jouw voorspelling maak je kans op de Derbystar Eredivisie-replicabal inclusief een rugtas van Craft. Meedoen is simpel en gratis! Het voorspellen van de ‘Spijkerman Sports TOTO’ kan via desktop en tablet, maar ook via de mobiele site of de app. En alleen met een volledig ingevulde TOTO kom je in aanmerking voor het winnen van de prijs. Bij meerdere deelnemers met hetzelfde aantal goede voorspellingen wordt de winnaar geloot!

LET OP: Meedoen kan alleen door onderstaand formulier in te vullen. Voorbeeld: Denk jij dat Wijthmen van Dieze West wint? Klik dan op ‘Wijthmen’ en het vakje van Wijthmen kleurt groen. Zo ga je bij iedere wedstrijd te werk, waardoor je uiteindelijk alle voorspellingen doet. Heb je alle voorspellingen gedaan? Stuur dan het formulier in via de knop 'versturen'. Succes!

Alleen voorspellingen voor zaterdag 2 februari 14.30 uur zijn geldig!Voetbal, Wijthmen, Dieze West, Prijsvragen, Elvin Matuankotta, Spijkerman Sports TOTO

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws