Spijkerman Sports TOTO: ‘Vertrouwen houden’

| 09-04-2019

Als Maikel Hondebrink in februari instapt bij SV Zwolle, is de uitgangspositie al niet fantastisch. Zes wedstrijden later is het er niet beter op geworden en dreigt voor de derdeklasser in ieder geval de nacompetitie. “Ik loop tegen dezelfde dingen aan als mijn voorganger”, stelt de coach.

© Jan Burgman Fotografie

Hondebrink neemt in februari het stokje over van Joshua Nijlant, die mede opstapte omdat de beleving en breedte van de selectie hem niet aanstonden. Hondebrink, die voorlopig alleen nog maar verloor met SV Zwolle, kan zich in dat laatste wel vinden. “Het is zo ontiegelijk smal, ook omdat we heel erg veel blessures hebben. Als iedereen fit is, ben ik echt wel positief. Er zit genoeg voetbal in deze groep. Het wordt alleen een flinke klus”, weet de Zwollenaar, die op dinsdagen met een man of acht staat te trainen. Op donderdag is een partij van zes tegen zes soms net haalbaar, terwijl daar spelers bij lopen die op zondag niet met het vlaggenschip meedoen.

SV Zwolle staat op dit moment op een gevaarlijke twaalfde plaats, terwijl hekkensluiter Albatross slechts vier punten minder heeft. Zondag speelt de derdeklasser een thuiswedstrijd tegen Colmschate '33, de nummer acht van de zondag derde klasse B. “Ik kan er weinig van zeggen. Het is donderdag afwachten welke spelers er beschikbaar zijn, terwijl ik ook de tegenstanders niet echt ken. Ik heb wel wat informatie opgevraagd natuurlijk”, zegt Hondebrink. Colmschate-thuis is wedstrijd nummer 21 en daarna volgen er nog vijf. Of SV Zwolle het gaat redden? “Ik ben positief ingesteld en ga ervoor. We moeten er vertrouwen in houden.”

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

In samenwerking met Spijkerman Sports organiseert Sportief Zwolle wekelijks de ‘Spijkerman Sports TOTO’. In aanloop naar elk voetbalweekend kun jij de TOTO van alle duels voorspellen. Met jouw voorspelling maak je kans op de Derbystar Eredivisie-replicabal inclusief een rugtas van Craft. Meedoen is simpel en gratis! Het voorspellen van de ‘Spijkerman Sports TOTO’ kan via desktop en tablet, maar ook via de mobiele site of de app. En alleen met een volledig ingevulde TOTO kom je in aanmerking voor het winnen van de prijs. Bij meerdere deelnemers met hetzelfde aantal goede voorspellingen wordt de winnaar geloot!

LET OP: Meedoen kan alleen door onderstaand formulier in te vullen. Voorbeeld: Denk jij dat SV Zwolle van Colmschate wint? Klik dan op ‘SV Zwolle’ en het vakje van SV Zwolle kleurt groen. Zo ga je bij iedere wedstrijd te werk, waardoor je uiteindelijk alle voorspellingen doet. Heb je alle voorspellingen gedaan? Stuur dan het formulier in via de knop 'versturen'. Succes!

Alleen voorspellingen voor zaterdag 13 april 14.30 uur zijn geldig!Voetbal, SV Zwolle, Prijsvragen, Maikel Hondebrink, Spijkerman Sports TOTO

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws