Spijkerman Sports TOTO: ‘Nooit zenuwachtig’

| 19-03-2019

Onder trainer Emiel Diender sloot CSV ’28 de laatste weken aan bij concurrent Zalk, maar aankomende zaterdag moet het echt gebeuren. Dan speelt de Zwolse derdeklasser een thuiswedstrijd tegen Zalk. “Wij kijken alleen naar onszelf”, stelt Diender.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

De uit Kampen afkomstige Diender stapte na de winterstop in bij CSV ’28, dat eerder dit seizoen vroegtijdig afscheid nam van Martin Reynders. De nieuwbakken coach zag zijn ploeg steeds beter worden en hier en daar zelfs punten pakken. Zo werd er gelijkgespeeld tegen Swift ’64 en werd VSW getrakteerd op een 3-1 nederlaag. “Ik denk dat het om duidelijkheid gaat”, zegt Diender over de verbetering. “Je begint met kennismaken en jouw visie over brengen en volgens mij is dat aardig gelukt. Het is voor iedereen duidelijk wat we willen en de jongens willen dat iedere week laten zien. Dat is de basis voor de betere resultaten.”

Voor CSV staan er nu de weken van de waarheid op het programma. Te beginnen zaterdag tegen Zalk en een week later volgt nummer twaalf Hattem. In wedstrijd één kan de rode lantaarn worden overgedragen. “Wij kijken niet naar andere ploegen, we moeten het zelf doen”, weet Diender, die zaterdag een voltallige selectie tot zijn beschikking heeft. “Maar het zijn natuurlijk belangrijke wedstrijden, dat is duidelijk. De spelers raken er niet zenuwachtig van, dat zijn ze eigenlijk nooit. En als we dan in ons eigen spel kunnen komen, ben ik er zeker van dat we kunnen winnen.”

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

In samenwerking met Spijkerman Sports organiseert Sportief Zwolle wekelijks de ‘Spijkerman Sports TOTO’. In aanloop naar elk voetbalweekend kun jij de TOTO van alle duels voorspellen. Met jouw voorspelling maak je kans op de Derbystar Eredivisie-replicabal inclusief een rugtas van Craft. Meedoen is simpel en gratis! Het voorspellen van de ‘Spijkerman Sports TOTO’ kan via desktop en tablet, maar ook via de mobiele site of de app. En alleen met een volledig ingevulde TOTO kom je in aanmerking voor het winnen van de prijs. Bij meerdere deelnemers met hetzelfde aantal goede voorspellingen wordt de winnaar geloot!

LET OP: Meedoen kan alleen door onderstaand formulier in te vullen. Voorbeeld: Denk jij dat CSV '28 van Zalk wint? Klik dan op ‘CSV '28’ en het vakje van CSV kleurt groen. Zo ga je bij iedere wedstrijd te werk, waardoor je uiteindelijk alle voorspellingen doet. Heb je alle voorspellingen gedaan? Stuur dan het formulier in via de knop 'versturen'. Succes!

Alleen voorspellingen voor zaterdag 23 maart 14.30 uur zijn geldig!Voetbal, CSV ‘28, Prijsvragen, Spijkerman Sports TOTO, Emiel Diender

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws