Spijkerman Sports TOTO: ‘Niet voor Jan Joker’

| 02-04-2019

Be Quick ’28 verloor afgelopen zaterdag met 3-0 van DZSV en moet daardoor oppassen dat het seizoen niet als een nachtkaars uitgaat. Aanvoerder Frank Oosterhof weet wat er op het spel staat. “Ik heb geen zin om de laatste vijf, zes wedstrijden voor Jan Joker te spelen”, lacht hij.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Be Quick had afgelopen weekend nog een klein kansje op het winnen van de tweede periodetitel, maar zover kwam het niet. De Zwollenaren verloren namelijk zelf met 3-0 van DZSV, waardoor ze niet meer in aanmerking kwamen om SVI van de troon te stoten. “Eerlijk gezegd vond ik dat ook niet echt realistisch”, stelt Oosterhof. “Als ik zie hoe SVI de laatste weken bezig is, dan is dat gewoon heel degelijk. En daarnaast hadden wij nog nooit van DZSV gewonnen, terwijl we voor de periodetitel met zes doelpunten verschil moesten winnen. Dat was niet haalbaar en daar heb ik niet echt van gebaald. Wel van de manier waarop we verloren.”

Door die nederlaag staat Be Quick, met nog zes wedstrijden voor de boeg, op een zevende plaats. De verschillen zijn echter klein, zowel op de ranglijst als in de derde periode. “Dat ligt allemaal nog volledig open, maar dan moeten we wel weer gaan winnen. Als we nog wat willen, dan moeten we nu de punten blijven pakken. Anders wordt het een heel saai einde van het seizoen en daar zit niemand op te wachten. Zo simpel is het”, zegt Oosterhof, die eerder dit seizoen met 1-3 won van Sparta Enschede. Dat is de huidige nummer twee van 2H. “Ik zie niet in waarom we het niet nog een keer kunnen doen. We moeten de wedstrijd met veel lef en passie aangaan. Ik weet zeker dat het dan kan.”

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

In samenwerking met Spijkerman Sports organiseert Sportief Zwolle wekelijks de ‘Spijkerman Sports TOTO’. In aanloop naar elk voetbalweekend kun jij de TOTO van alle duels voorspellen. Met jouw voorspelling maak je kans op de Derbystar Eredivisie-replicabal inclusief een rugtas van Craft. Meedoen is simpel en gratis! Het voorspellen van de ‘Spijkerman Sports TOTO’ kan via desktop en tablet, maar ook via de mobiele site of de app. En alleen met een volledig ingevulde TOTO kom je in aanmerking voor het winnen van de prijs. Bij meerdere deelnemers met hetzelfde aantal goede voorspellingen wordt de winnaar geloot!

LET OP: Meedoen kan alleen door onderstaand formulier in te vullen. Voorbeeld: Denk jij dat Be Quick ’28 van Sparta Enschede wint? Klik dan op ‘Be Quick ‘28’ en het vakje van Be Quick kleurt groen. Zo ga je bij iedere wedstrijd te werk, waardoor je uiteindelijk alle voorspellingen doet. Heb je alle voorspellingen gedaan? Stuur dan het formulier in via de knop 'versturen'. Succes!

Alleen voorspellingen voor zaterdag 6 april 14.30 uur zijn geldig!Voetbal, Be Quick ’28, Prijsvragen, Spijkerman Sports TOTO

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws