Spijkerman Sports TOTO: ‘Moeilijk potje’

| 06-11-2018

In de derde klasse C staat er zaterdag opnieuw een ontmoeting tussen twee Zwolse clubs op het programma. VSW, de nummer twaalf van de competitie, ontvangt in Windesheim koploper ZAC. “Het wordt een moeilijk potje, want ZAC heeft gewoon de beste ploeg in deze competitie”, stelt VSW-trainer Jan van der Kolk.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Voor VSW begon het seizoen goed. De promovendus wist in haar eerste vier competitieduels twee keer te winnen - tegen Swift ‘64 en CSV ’28 - en pakte knap een punt bij Hatto Heim (3-3). De laatste twee duels gingen echter verloren. Vooral de nederlaag op bezoek bij directe concurrent DSV ‘61 was een domper. Door een treffer van William van Oene nam VSW een 0-1 voorsprong, maar in de laatste minuten van het duel scoorde de thuisploeg tweemaal: 2-1. “Dat was echt een tegenvaller en dat tikkie heeft ook nog wel even doorgewerkt”, vertelt Van der Kolk, die zijn ploeg afgelopen zaterdag in Rouveen kansloos met 4-1 zag verliezen.

“Door de nodige blessures zitten wij momenteel niet al te breed in de spelers. Wij beschikken over een selectie van negentien spelers, maar kampen met vijf langdurig geblesseerden.” De VSW-trainer moet het onder meer stellen zonder Ruben Lieftink, Remon Rietman, Ruud de Rooij, Fabian Veldman en Martijn Landsman. “Martijn heeft afgelopen donderdag zijn enkelbanden gescheurd, dus we moeten hem ook een tijdje missen”, zegt Jan van der Kolk, die voor de zomer nog in de veronderstelling was dat Maikel Kroes zijn team kwam versterken. “Hij heeft echter toch besloten te stoppen met voetballen. Dat is voor ons wel een gemis.”

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Ondanks de overvolle ziekenboeg blijft Van der Kolk strijdvaardig. “Als iedereen fit is, dan hebben wij een prima selectie. Maar nu missen wij toch wel een paar belangrijke krachten. Niets ten nadele overigens van de andere spelers, want iedereen doet echt verschrikkelijk zijn best. En ik ben ervan overtuigd dat wij ook met deze groep kunnen verrassen tegen ZAC. We gaan het ze in ieder geval lastig maken. Dat zijn wij zeker van plan”, aldus Van der Kolk.

In samenwerking met Spijkerman Sports organiseert Sportief Zwolle wekelijks de ‘Spijkerman Sports TOTO’. In aanloop naar elk voetbalweekend kun jij de TOTO van alle duels voorspellen. Met jouw voorspelling maak je kans op de Derbystar Eredivisie-replicabal inclusief een rugtas van Craft. Meedoen is simpel en gratis! Het voorspellen van de ‘Spijkerman Sports TOTO’’kan via desktop en tablet, maar ook via de mobiele site of de app. En alleen met een volledig ingevulde TOTO kom je in aanmerking voor het winnen van de prijs. Bij meerdere deelnemers met hetzelfde aantal goede voorspellingen wordt de winnaar geloot!

LET OP: Meedoen kan alleen door onderstaand formulier in te vullen. Voorbeeld: Denk jij dat VSW van ZAC wint? Klik dan op ‘VSW’ en het vakje van VSW kleurt groen. Zo ga je bij iedere wedstrijd te werk, waardoor je uiteindelijk alle voorspellingen doet. Heb je alle voorspellingen gedaan? Stuur dan het formulier in via de knop 'versturen'. Succes!

Alleen voorspellingen voor zaterdag 10 november 14.30 uur zijn geldig!Voetbal, ZAC, VSW, Prijsvragen, Spijkerman Sports TOTO, Jan van der Kolk

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws