Spijkerman Sports TOTO: ‘Miste de power’

| 22-10-2019

Zwolsche Boys moet het na vijf wedstrijden doen met een puntentotaal van negen en dat hadden ze bij de club graag anders gezien. Trainer Bart Ester in ieder geval. Hij baalt van de achterstand op koploper Hatto Heim. “Het is soms wat te timide. Dan moeten we meer power tonen”, vertelt de coach.

© Jan Burgman Fotografie

Boys wil dit seizoen graag meedoen om de bovenste plaatsen en als het even kan gaan voor een periodetitel. Door onder andere de komst van Jeffrey de Nooijer lijkt de ploeg er op het eerste oog zeker niet slechter op geworden, maar toch incasseerde het al twee verliespartijen. Eerst was VIOS Vaassen met 3-0 te sterk en afgelopen weekend werd er met 3-1 verloren van Hatto Heim. “VIOS is tot dusver mijn titelkandidaat”, stelt Ester. “Tegen Hatto Heim miste ik de kracht en power en dan loop je tegen zo’n nederlaag aan. Hatto Heim is wel sterker geworden hoor, maar ik verwacht iets meer van mijn ploeg. De uitslag was ook wat geflatteerd.”

Zwolsche Boys krijgt zaterdag de kans op revanche als directe concurrent BAS naar Zwolle komt. Dat is de huidige nummer vijf van de ranglijst, terwijl Zwolsche Boys vierde staat. “Als je naar de afgelopen ontmoetingen kijkt, dan is dat een tegenstander waar we vaak gelijkwaardig aan zijn. Nu is dat zelfs op de ranglijst zo”, weet Ester, die tegen de Biddinghuizenaren wel weer wat spelers mist. Desondanks hoopt de coach op een goed resultaat, zodat zijn ploeg enigszins aansluiting houdt bij de bovensten. “Daarom is het een cruciale wedstrijd. Op dit moment spelen we op het niveau waar de vereniging thuishoort, maar ik ben wel een trainer die voor het maximale gaat. Altijd.”

© Jan Burgman Fotografie

In samenwerking met Spijkerman Sports organiseert Sportief Zwolle wekelijks de ‘Spijkerman Sports TOTO’. In aanloop naar elk voetbalweekend kun jij de TOTO van alle duels voorspellen. Met jouw voorspelling maak je kans op een Derbystar Eredivisie-replicabal. Meedoen is simpel en gratis! Het voorspellen van de ‘Spijkerman Sports TOTO’ kan via desktop en tablet, maar ook via de mobiele site of de app. En alleen met een volledig ingevulde TOTO kom je in aanmerking voor het winnen van de prijs. Bij meerdere deelnemers met hetzelfde aantal goede voorspellingen wordt de winnaar geloot!

LET OP: Meedoen kan alleen door onderstaand formulier in te vullen. Voorbeeld: Denk jij dat Zwolsche Boys van BAS wint? Klik dan op ‘Zwolsche Boys’ en het vakje van Boys kleurt groen. Zo ga je bij iedere wedstrijd te werk, waardoor je uiteindelijk alle voorspellingen doet. Heb je alle voorspellingen gedaan? Stuur dan het formulier in via de knop 'versturen'. Succes!

Alleen voorspellingen voor zaterdag 26 oktober 14.30 uur zijn geldig!Voetbal, Zwolsche Boys, Prijsvragen, Bart Ester, Spijkerman Sports TOTO

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws