Spijkerman Sports TOTO: ‘Missen een killer’

| 04-12-2018

Gezien de laatste weken zou je het niet denken, maar Zwolsche Boys is na tien wedstrijden de nummer twee van de derde klasse C. Dat stemt tot tevredenheid, al moet er wel weer een keer worden gewonnen. “Uiteindelijk gaat het om de goals”, weet trainer Bart Ester.

© Jan Burgman Fotografie

Zwolsche Boys startte de competitie prima, maar de laatste weken vallen de resultaten een beetje tegen. Eerst werd er verloren bij laagvlieger DSV ’61, waarna er tegen Oene en Hulshorst twee gelijke spelen volgden. “Zeker tegen Hulshorst was het veldspel prima, maar op dit moment missen we een killer. Lennart Prins is er al een aantal weken uit met een gescheurde enkelband en dat is iemand die voor reuring zorgt”, weet Ester, die zeker niet in paniek is. “Integendeel. Misschien leven we ook wel een beetje boven onze stand, maar we doen het gewoon hartstikke goed. Wat ik hoor is dat het spel ten opzichte van eerdere jaren een stuk beter is.”

Boys speelt zaterdag een thuiswedstrijd tegen Rouveen en dat is de nummer drie van de ranglijst. Voor Ester een leuk treffen, want hij neemt het op tegen collega en vriend Eddy Zwijnenberg. “Dat maakt het natuurlijk leuk, maar ook gezien de ranglijst is het een leuke wedstrijd. Je wil zo lang mogelijk bovenin meedoen en dus gaat het er wel om. Het wordt een intens gevecht.” De coach kan zaterdag weer beschikken over Ginaro van Deventer, die terugkeert van een schorsing. “We worden weer wat completer en kijken uit naar deze wedstrijd. We zijn er zeker klaar voor.”

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

In samenwerking met Spijkerman Sports organiseert Sportief Zwolle wekelijks de ‘Spijkerman Sports TOTO’. In aanloop naar elk voetbalweekend kun jij de TOTO van alle duels voorspellen. Met jouw voorspelling maak je kans op de Derbystar Eredivisie-replicabal inclusief een rugtas van Craft. Meedoen is simpel en gratis! Het voorspellen van de ‘Spijkerman Sports TOTO’ kan via desktop en tablet, maar ook via de mobiele site of de app. En alleen met een volledig ingevulde TOTO kom je in aanmerking voor het winnen van de prijs. Bij meerdere deelnemers met hetzelfde aantal goede voorspellingen wordt de winnaar geloot!

LET OP: Meedoen kan alleen door onderstaand formulier in te vullen. Voorbeeld: Denk jij dat Zwolsche Boys van Rouveen wint? Klik dan op ‘Zwolsche Boys’ en het vakje van Boys kleurt groen. Zo ga je bij iedere wedstrijd te werk, waardoor je uiteindelijk alle voorspellingen doet. Heb je alle voorspellingen gedaan? Stuur dan het formulier in via de knop 'versturen'. Succes!

Alleen voorspellingen voor zaterdag 8 december 14.00 uur zijn geldig!Voetbal, Zwolsche Boys, Prijsvragen, Bart Ester

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws