Spijkerman Sports TOTO: ‘Mijn laatste wedstrijd’

| 11-12-2018

CSV ’28 moet weer op zoek naar een nieuwe trainer. Eerder werd er, om onduidelijke redenen, afscheid genomen van Martin Reynders, die vervangen werd door René Kaltofen. Hij heeft echter niet de benodigde papieren en de dispensatie van de KNVB eindigt op 31 december. “Het is zaterdag jammer genoeg mijn laatste wedstrijd”, vertelt de interim-trainer.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Kaltofen wist dat het moment een keer zou komen, maar vindt het wel jammer. “Het bevalt me erg goed. Ik ga aankomend seizoen ook beginnen met de trainerscursus, want hier wil ik verder mee”, zegt Kaltofen, die met hekkensluiter CSV twee weken op rij gelijkspeelde. Eerst werd Hatto Heim op 1-1 gehouden en afgelopen zaterdag werd er tegen Hulshorst op de valreep een 0-1 voorsprong uit handen gegeven. “Dat is natuurlijk heel vervelend, maar het is wel een voorbode. We hebben echt heel goed gespeeld, zijn alle afspraken nagekomen en dat zegt veel. Ik denk dat we nog uit de degradatiezone wegkomen.”

CSV speelt zaterdag een thuiswedstrijd tegen Olympia ’28, de nummer acht van de derde klasse C. Dat duel is dus de laatste onder supervisie van Kaltofen. “Het wordt een zware dobber, maar we hebben allebei vijftig procent kans om te winnen. Ik weet dat het lastig wordt. Toch denk ik dat we echt kans maken op een goed resultaat”, roept de trainer, die na de winterstop gewoon weer plaatsneemt naast de nieuwe eindverantwoordelijke. “Ik krijg niet alles te horen, maar er zijn wel wat sollicitaties binnengekomen en er is inmiddels een procedure op gang gebracht. Als er een nieuwe hoofdtrainer is, word ik gewoon weer assistent.”

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

In samenwerking met Spijkerman Sports organiseert Sportief Zwolle wekelijks de ‘Spijkerman Sports TOTO’. In aanloop naar elk voetbalweekend kun jij de TOTO van alle duels voorspellen. Met jouw voorspelling maak je kans op de Derbystar Eredivisie-replicabal inclusief een rugtas van Craft. Meedoen is simpel en gratis! Het voorspellen van de ‘Spijkerman Sports TOTO’ kan via desktop en tablet, maar ook via de mobiele site of de app. En alleen met een volledig ingevulde TOTO kom je in aanmerking voor het winnen van de prijs. Bij meerdere deelnemers met hetzelfde aantal goede voorspellingen wordt de winnaar geloot!

LET OP: Meedoen kan alleen door onderstaand formulier in te vullen. Voorbeeld: Denk jij dat CSV ‘28 van Olympia ‘28 wint? Klik dan op ‘CSV ‘28’ en het vakje van CSV kleurt groen. Zo ga je bij iedere wedstrijd te werk, waardoor je uiteindelijk alle voorspellingen doet. Heb je alle voorspellingen gedaan? Stuur dan het formulier in via de knop 'versturen'. Succes!

Alleen voorspellingen voor zaterdag 15 december 14.00 uur zijn geldig!Voetbal, CSV ‘28, Prijsvragen, Spijkerman Sports TOTO

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws