Spijkerman Sports TOTO: ‘Krenten uit de pap’

| 12-03-2019

Na vijftien competitiewedstrijden zonder nederlaag weet WVF weer wat verliezen is. Tegen IJVV ging de Zwolse tweedeklasser afgelopen zaterdag met 2-0 onderuit, waarmee een bijzondere reeks ten einde is gekomen. “Door de omstandigheden kan ik er iets beter mee leven”, vertelt trainer Marcel van der Steege.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

WVF levert voorlopig een uitermate stabiel seizoen af en dat was precies de bedoeling. Een plaats op de ranglijst had de tweedeklasser vooraf niet in gedachten, als er maar een stabiele jaargang werd afgeleverd. “Wat dat betreft liggen we prima op koers. Natuurlijk hoop je zo’n reeks lang vol te houden, maar het eindigt ook ergens een keer. Zaterdag waren de omstandigheden zo slecht, dat er voor beide ploegen niet fatsoenlijk te voetballen viel. Het is nooit leuk om te verliezen en dat valt nooit mee, maar de bijzondere omstandigheden verzachten de pijn iets”, weet Van der Steege.

De Zwolse ploeg speelt aankomende zaterdag tegen koploper DOS Kampen en dat is het startsein voor enkele belangrijke weken. “Op 30 maart spelen we de inhaalwedstrijd tegen SVI en dan gaat het om de periodetitel, dus het wordt een belangrijke maand”, stelt Van der Steege, die zijn ploeg eerder dit seizoen met 2-4 zag winnen van DOS. “Het is duidelijk de sterkste ploeg die we zijn tegengekomen, maar toch hebben we er van gewonnen. Dit soort wedstrijden zijn de krenten uit de pap en gelukkig waait het zaterdag iets minder, haha.”

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

In samenwerking met Spijkerman Sports organiseert Sportief Zwolle wekelijks de ‘Spijkerman Sports TOTO’. In aanloop naar elk voetbalweekend kun jij de TOTO van alle duels voorspellen. Met jouw voorspelling maak je kans op de Derbystar Eredivisie-replicabal inclusief een rugtas van Craft. Meedoen is simpel en gratis! Het voorspellen van de ‘Spijkerman Sports TOTO’ kan via desktop en tablet, maar ook via de mobiele site of de app. En alleen met een volledig ingevulde TOTO kom je in aanmerking voor het winnen van de prijs. Bij meerdere deelnemers met hetzelfde aantal goede voorspellingen wordt de winnaar geloot!

LET OP: Meedoen kan alleen door onderstaand formulier in te vullen. Voorbeeld: Denk jij dat WVF van DOS Kampen wint? Klik dan op ‘WVF’ en het vakje van WVF kleurt groen. Zo ga je bij iedere wedstrijd te werk, waardoor je uiteindelijk alle voorspellingen doet. Heb je alle voorspellingen gedaan? Stuur dan het formulier in via de knop 'versturen'. Succes!

Alleen voorspellingen voor zaterdag 16 maart 14.30 uur zijn geldig!Voetbal, Marcel van der Steege, WVF, Prijsvragen, Spijkerman Sports TOTO

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws