Spijkerman Sports TOTO: ‘Koppositie went’

| 23-10-2018

Wie had dat gedacht? Vierdeklasser HTC eindigde de afgelopen jaren vooral in de middenmoot, maar dit seizoen lijkt een rol in de titelrace klaar te liggen. Na vijf wedstrijden staat het ongeslagen bovenaan en zaterdag wacht nummer twee Kampen. “Ik verwacht dat we die ook gaan winnen”, is HTC-trainer Joop van Dijk eerlijk.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Het zijn mooie tijden voor de coach, die bij de Tuinders bezig is aan zijn derde seizoen. Er kwamen wat versterkingen bij, de groep is fit en dat resulteert in een heerlijke competitiestart. “Het went snel om HTC als koploper te zien”, lacht Van Dijk. “Met Dieze West en DKB, dé ploegen in deze klasse, hadden we een lastige start. Toch pakten we de punten en daarna konden we in de flow blijven. We hebben onder andere Stan Wissink, Martin Pot en Mirchello Martina erbij gekregen en daar zijn we echt sterker van geworden. Daarnaast is Thomas Korenromp fit en zit Stephan Pelleboer lekker in zijn vel.”

HTC krijgt zaterdag een nieuwe test voor de kiezen, want dan staat het treffen met nummer twee Kampen op de rol. Van Dijk heeft echter maling aan de ranglijst. “Dat is teletekstjournalistiek, want ik denk niet dat Kampen bij de titelkandidaten hoort. Zij hebben vooral tegen mindere ploegen gespeeld”, weet de coach, die dan ook verwacht dat zijn mannen weer met een zege van het veld stappen. “Kampen is aanvallend sterk, maar verdedigend is de organisatie iets minder. Wij hebben nu twee keer de nul gehouden en hebben aanvallende kwaliteiten, dus moeten daar gebruik van maken”, aldus Van Dijk.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

In samenwerking met Spijkerman Sports organiseert Sportief Zwolle wekelijks de ‘Spijkerman Sports TOTO’. In aanloop naar elk voetbalweekend kun jij de TOTO van alle duels voorspellen. Met jouw voorspelling maak je kans op de Derbystar Eredivisie-replicabal inclusief een rugtas van Craft. Meedoen is simpel en gratis! Het voorspellen van de 'Spijkerman Sports TOTO’ kan via desktop en tablet, maar ook via de mobiele site of de app. En alleen met een volledig ingevulde TOTO kom je in aanmerking voor het winnen van de prijs. Bij meerdere deelnemers met hetzelfde aantal goede voorspellingen wordt de winnaar geloot!

LET OP: Meedoen kan alleen door onderstaand formulier in te vullen. Voorbeeld: Denk jij dat HTC van Kampen wint? Klik dan op ‘HTC’ en het vakje van HTC kleurt groen. Zo ga je bij iedere wedstrijd te werk, waardoor je uiteindelijk alle voorspellingen doet. Heb je alle voorspellingen gedaan? Stuur dan het formulier in via de knop 'versturen'. Succes!

Alleen voorspellingen voor zaterdag 27 oktober 14.30 uur zijn geldig!Voetbal, HTC, Prijsvragen, Joop van Dijk, Spijkerman Sports TOTO

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws