Spijkerman Sports TOTO: ‘Knop is nu om’

| 29-10-2019

Dieze West en VSW zijn tot dusver de beste ploegen van de vierde klasse D. De twee Zwolse clubs treffen elkaar zaterdag. “Eerlijk gezegd ken ik VSW niet, maar ik weet wel dat wij tot de beste ploegen van de competitie behoren”, stelt Dieze West-speler Jesse Betaze.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Betaze speelde vorig seizoen nog voor KHC, maar besloot in de zomer over te stappen naar Dieze West. Hij kwam terecht op een voor hem ongebruikelijk niveau, want de laatste jaren speelde hij in de hogere klassen van het amateurvoetbal. “Dat was wel even wennen ja. Het niveau en de competitie, het is toch anders dan ik gewend was. Maar de sfeer is hartstikke goed. Ik heb het echt naar mijn zin”, weet Betaze, die niet voorzien had dat Dieze West zo goed aan de competitie zou beginnen. “Dat is best bijzonder. In de beker startten we helemaal niet goed, maar in de competitie gaat het ineens prima. Iedereen weet wat hij moet doen en doet z’n ding.”

Dieze West krijgt aankomende zaterdag een flinke test voor de kiezen, want dan neemt de koploper het op tegen nummer twee VSW. Betaze weet niet zo goed wat hij kan verwachten. “Of dit de beste ploegen van de competitie zijn? Dat weet ik eigenlijk niet. Ik ken VSW niet. Ik weet wel dat wij een sterke ploeg hebben en dat wij vooral van eigen kracht uit moeten gaan. In de beker verloren we nog met 6-2 van WZC, thuis in de competitie werd het ineens 7-2. Dat zegt veel”, vindt Betaze, die ziet dat trainer Tom IJzerman zijn ploeg meer en meer op de rit krijgt. “Hij was in de beker ook nog zoekende, maar nu staat het. De knop is bij iedereen om.”

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

In samenwerking met Spijkerman Sports organiseert Sportief Zwolle wekelijks de ‘Spijkerman Sports TOTO’. In aanloop naar elk voetbalweekend kun jij de TOTO van alle duels voorspellen. Met jouw voorspelling maak je kans op een Derbystar Eredivisie-replicabal. Meedoen is simpel en gratis! Het voorspellen van de ‘Spijkerman Sports TOTO’ kan via desktop en tablet, maar ook via de mobiele site of de app. En alleen met een volledig ingevulde TOTO kom je in aanmerking voor het winnen van de prijs. Bij meerdere deelnemers met hetzelfde aantal goede voorspellingen wordt de winnaar geloot!

LET OP: Meedoen kan alleen door onderstaand formulier in te vullen. Voorbeeld: Denk jij dat Dieze West van VSW wint? Klik dan op ‘Dieze West’ en het vakje van Dieze kleurt groen. Zo ga je bij iedere wedstrijd te werk, waardoor je uiteindelijk alle voorspellingen doet. Heb je alle voorspellingen gedaan? Stuur dan het formulier in via de knop 'versturen'. Succes!

Alleen voorspellingen voor zaterdag 2 november 14.30 uur zijn geldig!Voetbal, VSW, Dieze West, Prijsvragen, Spijkerman Sports TOTO

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws