Spijkerman Sports TOTO: ‘Kijken er naar uit’

| 26-11-2019

Wijthmen hoopte dit seizoen weer een stapje in de goede richting te maken, maar vooralsnog bungelt het onderin de middenmoot van de vierde klasse D. “We hebben wat pech in de selectie, vooral qua blessures. Daardoor moet er worden geschoven”, vertelt Wijthmen-trainer Elvin Matuankotta.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Het is voor Wijthmen voorlopig een lastig seizoen, in ieder geval qua resultaten. Van de voorbije negen wedstrijden wist de ploeg er slechts drie te winnen, terwijl er vier keer werd verloren. Matuankotta moest dealen met de nodige blessures. “Dat heeft het niet makkelijker gemaakt. Maar het siert de groep dat ze de resultaten niet door laten werken. Afgelopen zaterdag hadden we twee jongens van het tweede mee en die pakten het gewoon goed op. Dat is dan ook wel weer positief, dat andere jongens hun kans pakken”, stelt Matuankotta, die toch baalt van het lage aantal punten. “Dat hadden er zeker acht meer kunnen zijn.”

Wijthmen krijgt aankomende zaterdag een nieuwe kans op een overwinning als het een thuiswedstrijd speelt tegen VSW. Dat is van oudsher een derby en daar is Matuankotta zich van doordrongen. “Ik denk dat zo’n wedstrijd nog nooit saai is geweest, haha. Het zijn altijd mooie wedstrijden, met veel strijd ook. Een echte derby, vooral voor de supporters. Wij kijken er weer naar uit”, vertelt de trainer, die weet dat zijn ploeg nog altijd eensgezind is. “Dat is ook het mooie, de neuzen staan nog steeds dezelfde kant op. VSW is een ploeg waar we heel graag van willen winnen. En we willen er gewoon een goede wedstrijd van maken.”

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

In samenwerking met Spijkerman Sports organiseert Sportief Zwolle wekelijks de ‘Spijkerman Sports TOTO’. In aanloop naar elk voetbalweekend kun jij de TOTO van alle duels voorspellen. Met jouw voorspelling maak je kans op een Derbystar Eredivisie-replicabal. Meedoen is simpel en gratis! Het voorspellen van de ‘Spijkerman Sports TOTO’ kan via desktop en tablet, maar ook via de mobiele site of de app. En alleen met een volledig ingevulde TOTO kom je in aanmerking voor het winnen van de prijs. Bij meerdere deelnemers met hetzelfde aantal goede voorspellingen wordt de winnaar geloot!

LET OP: Meedoen kan alleen door onderstaand formulier in te vullen. Voorbeeld: Denk jij dat Wijthmen van VSW wint? Klik dan op ‘Wijthmen’ en het vakje van Wijthmen kleurt groen. Zo ga je bij iedere wedstrijd te werk, waardoor je uiteindelijk alle voorspellingen doet. Heb je alle voorspellingen gedaan? Stuur dan het formulier in via de knop 'versturen'. Succes!

Alleen voorspellingen voor zaterdag 30 november 14.30 uur zijn geldig!Voetbal, VSW, Wijthmen, Prijsvragen, Elvin Matuankotta, Spijkerman Sports TOTO

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws