Spijkerman Sports TOTO: ‘Kans dertig procent’

| 16-04-2019

Haalt ZAC zaterdag het kampioenschap binnen of moet het nog een paar weken wachten? De Zwollenaren spelen thuis tegen Swift ’64 en bij een nederlaag van concurrent SC Rouveen kunnen ze de titel in de wacht slepen. “Eerlijk gezegd denk ik dat het nog niet gaat gebeuren”, roept ZAC-aanvaller Robbin Bastiaan.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

ZAC prijkt al het gehele seizoen bovenaan de ranglijst van 3C en inmiddels heeft de ploeg een voorsprong van zeven punten opgebouwd. Er zijn nog vier wedstrijden te spelen en dus kan het de titel zo ongeveer ruiken. Zaterdag kan het al gebeuren, als ZAC zelf wint van Swift ’64 en Rouveen ten onder gaat bij Oene. Een realistisch scenario? “Ik denk dat de kans zo’n dertig procent is”, lacht Bastiaan. “Rouveen gaat gewoon de drie punten pakken, want die zitten de laatste weken in de flow. Misschien dat we de champagne wel koud zetten, want je weet het nooit. Maar ik ga er niet vanuit.”

De Zwolse derdeklasser krijgt zelf een flinke klus voor de kiezen, want in Swift ’64 treft het de huidige nummer drie van de ranglijst. De polderploeg won zes van de laatste zeven competitiewedstrijden en maakte daardoor een flinke sprong. “Dat is voor ons altijd een lastige tegenstander, die een paar jaar geleden al een keer ons feestje verpestte. Het is gewoon een goede ploeg, met goede voetballers. We kunnen aan de bak”, weet Bastiaan, die zich beseft dat ZAC de huidige positie niet meer uit handen mag geven. “Als we een voorsprong van zeven punten nog weggeven, dan zou dat te schandalig zijn. Dat mag niet gebeuren.”

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

In samenwerking met Spijkerman Sports organiseert Sportief Zwolle wekelijks de ‘Spijkerman Sports TOTO’. In aanloop naar elk voetbalweekend kun jij de TOTO van alle duels voorspellen. Met jouw voorspelling maak je kans op de Derbystar Eredivisie-replicabal inclusief een rugtas van Craft. Meedoen is simpel en gratis! Het voorspellen van de ‘Spijkerman Sports TOTO’ kan via desktop en tablet, maar ook via de mobiele site of de app. En alleen met een volledig ingevulde TOTO kom je in aanmerking voor het winnen van de prijs. Bij meerdere deelnemers met hetzelfde aantal goede voorspellingen wordt de winnaar geloot!

LET OP: Meedoen kan alleen door onderstaand formulier in te vullen. Voorbeeld: Denk jij dat ZAC van Swift ‘64 wint? Klik dan op ‘ZAC’ en het vakje van ZAC kleurt groen. Zo ga je bij iedere wedstrijd te werk, waardoor je uiteindelijk alle voorspellingen doet. Heb je alle voorspellingen gedaan? Stuur dan het formulier in via de knop 'versturen'. Succes!

Alleen voorspellingen voor zaterdag 20 april 14.30 uur zijn geldig!Voetbal, ZAC, Prijsvragen, Spijkerman Sports TOTO

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws