Spijkerman Sports TOTO: ‘Iets recht te zetten’

| 09-10-2018

ZAC had slechter aan de competitie kunnen beginnen. De Zwolse derdeklasser speelde tot dusver twee wedstrijden en pakte tweemaal de overwinning. Zaterdag wacht de stadsderby tegen CSV ’28. “Dat is ook een ploeg die wil voetballen, dus ik verwacht dat het een open wedstrijd wordt”, zegt ZAC-trainer John Beijen.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Beijen is begonnen aan zijn tweede seizoen bij ZAC en deed dat met overwinningen op SC Rouveen (1-2) en Hattem (3-1). Een keurige start, al hecht de coach daar niet teveel waarde aan. “We zijn pas twee wedstrijden onderweg, maar natuurlijk is het wel prettig om met twee zeges te beginnen. Vooral in de eerste helft tegen Hattem zag het er erg goed uit. Verder is het wat wisselend”, vindt Beijen, die wel blij is met de manier waarop zijn ploeg bij vlagen speelt. “Het is prettig om te zien dat er een idee achter zit en dat we uitvoeren waar we op trainen.”

In CSV ’28 treft ZAC de nummer twaalf van 3C. De formatie uit Stadshagen haalde uit drie wedstrijden één punt, want alleen het duel met DSV '61 leverde een punt op: 1-1. “Het is een elftal met jonge spelers, die blijven voetballen. Aan ons om daar wat tegenover te zetten. Vorig seizoen hebben we nog tegen CSV geoefend en verloren, dus we hebben nog iets recht te zetten”, vindt Beijen, die vooralsnog kan beschikken over een fitte selectie. “Als dat deze week zo blijft, ben ik hartstikke tevreden, haha.”

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

In samenwerking met Spijkerman Sports organiseert Sportief Zwolle wekelijks de ‘Spijkerman Sports TOTO’. In aanloop naar elk voetbalweekend kun jij de TOTO van alle duels voorspellen. Met jouw voorspelling maak je kans op de Derbystar Eredivisie-replicabal, inclusief een rugtas van Craft. Meedoen is simpel en gratis! Het voorspellen van de 'Spijkerman Sports TOTO’ kan via desktop en tablet, maar ook via de mobiele site of de app. En alleen met een volledig ingevulde TOTO kom je in aanmerking voor het winnen van de prijs. Bij meerdere deelnemers met hetzelfde aantal goede voorspellingen wordt de winnaar geloot!

LET OP: Meedoen kan alleen door onderstaand formulier in te vullen. Voorbeeld: Denk jij dat ZAC van CSV ’28 wint? Klik dan op ‘ZAC’ en het vakje van ZAC kleurt groen. Zo ga je bij iedere wedstrijd te werk, waardoor je uiteindelijk alle voorspellingen doet. Heb je alle voorspellingen gedaan? Stuur dan het formulier in via de knop 'versturen'. Succes!

Alleen voorspellingen voor zaterdag 13 oktober 14.30 uur zijn geldig!Voetbal, ZAC, CSV ‘28, Prijsvragen, John Beijen, Spijkerman Sports TOTO

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws