Spijkerman Sports TOTO: ‘Hoop op spektakel’

| 05-03-2019

“Ik hoop op veel spektakel en een mooie wedstrijd.” Het zijn de woorden van ZAC-topscorer Lex Heimerikx, die met veel vertrouwen uitkijkt naar de strijd tussen de twee clubs van sportpark Jo van Marle: ZAC en Zwolsche Boys. De Zwolse buren staan respectievelijk eerste en derde in de derde klasse C en dat maakt het duel extra interessant.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

De eerste burenstrijd van dit seizoen eindigde in oktober door een fraaie treffer van Lex Heimerikx in 0-1 in het voordeel van ZAC. De goal werd destijds overschaduwd door de nodige schermutselingen langs de lijn. De scheidsrechter zag zich zelfs even genoodzaakt de wedstrijd te staken. “Ik hoop dat het zaterdag allemaal netjes blijft en het alleen om voetbal draait”, zegt Heimerikx, die rekent op een goed resultaat. “Ik denk dat wij gaan winnen. Onze jongens zijn er allemaal op gebrand om zaterdag goed te presteren. Zeker na de 1-0 nederlaag van afgelopen weekend tegen Oene.”

Koploper ZAC creëerde op bezoek bij subtopper Oene voldoende kansen, maar kwam niet tot scoren. “Die wedstrijd hebben wij onnodig weggegeven en dat is onze eigen schuld. Wij kregen genoeg kansen, maar wisten deze niet te verzilveren. En dan weet je dat hij een keer aan de andere kant kan vallen”, aldus Heimerikx. In het duel tegen Oene kreeg Bram Pool een rode kaart, waardoor hij tegen Zwolsche Boys ontbreekt vanwege een schorsing. “Verder is iedereen fit, dus wij hebben er vertrouwen in.”

Voorafgaand aan de derby bedraagt het verschil tussen beide ploegen acht punten, in het voordeel van lijstaanvoerder ZAC. “Klopt, wij krijgen zaterdag een mooie kans om Zwolsche Boys aan de kant te zetten. Aan de andere kant zal iedereen bij Zwolsche Boys er ook op gebrand zijn om van ons te winnen, dus het belooft een mooie wedstrijd te worden.”

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

In samenwerking met Spijkerman Sports organiseert Sportief Zwolle wekelijks de ‘Spijkerman Sports TOTO’. In aanloop naar elk voetbalweekend kun jij de TOTO van alle duels voorspellen. Met jouw voorspelling maak je kans op de Derbystar Eredivisie-replicabal inclusief een rugtas van Craft. Meedoen is simpel en gratis! Het voorspellen van de ‘Spijkerman Sports TOTO’ kan via desktop en tablet, maar ook via de mobiele site of de app. En alleen met een volledig ingevulde TOTO kom je in aanmerking voor het winnen van de prijs. Bij meerdere deelnemers met hetzelfde aantal goede voorspellingen wordt de winnaar geloot!

LET OP: Meedoen kan alleen door onderstaand formulier in te vullen. Voorbeeld: Denk jij dat ZAC van Zwolsche Boys wint? Klik dan op ‘ZAC’ en het vakje van ZAC kleurt groen. Zo ga je bij iedere wedstrijd te werk, waardoor je uiteindelijk alle voorspellingen doet. Heb je alle voorspellingen gedaan? Stuur dan het formulier in via de knop 'versturen'. Succes!

Alleen voorspellingen voor zaterdag 9 maart 14.30 uur zijn geldig!Voetbal, ZAC, Zwolsche Boys, Prijsvragen, Spijkerman Sports TOTO

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws