Spijkerman Sports TOTO: ‘Hij wint liever van SVI’

| 30-10-2018

Tweedeklasser WVF kent een alleraardigste openingsfase van de competitie. Na de eerste zes wedstrijden staat het op een keurige derde plaats en afgelopen weekend werd koploper DOS Kampen op een 2-4 nederlaag getrakteerd. Zaterdag wacht stadgenoot SVI. “Ik ben heel erg benieuwd”, vertelt clubtopscorer Hessel Berends.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

WVF trof in DOS Kampen een ploeg die nog foutloos was, maar stond in Kampen binnen de kortste keren met 0-2 voor. De thuisploeg kwam nog wel terug tot 2-2, maar toch gingen de punten mee naar Zwolle. “We hebben daar een goede pot gespeeld. We maakten pas in de slotfase de 2-3 en 2-4, maar dat maakte de feestvreugde er uiteraard niet minder om”, lacht Berends, die tevreden is over dat wat zijn ploeg tot dusver laat zien. “Het gaat hartstikke goed. Verdedigend zeker en ook aanvallend loopt het aardig. Ik heb er zelf vier gemaakt, al had ik er alleen tegen IJVV (0-0) al vijf kunnen maken. Toen wilde het niet.”

Tegenstander SVI begon moeizaam aan de competitie, maar toonde de afgelopen weken herstel. Eerst werd er met 0-4 gewonnen van Be Quick ’28 en daarna volgde er een 2-0 zege op Den Ham. “Het is een goede ploeg, met een paar gevaarlijke aanvallers. Youp Kok bijvoorbeeld, maar ook Nico Veldman”, weet Berends, voor wie het niet echt een derby is. Voor trainer Marcel van der Steege is dat wel anders, hij heeft een verleden bij de club uit Zwolle-Zuid. “Hij riep in de kantine al dat hij liever van SVI dan van DOS Kampen wint, dus ook daar ben ik benieuwd naar.”

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

In samenwerking met Spijkerman Sports organiseert Sportief Zwolle wekelijks de ‘Spijkerman Sports TOTO’. In aanloop naar elk voetbalweekend kun jij de TOTO van alle duels voorspellen. Met jouw voorspelling maak je kans op de Derbystar Eredivisie-bal inclusief een rugtas van Craft. Meedoen is simpel en gratis! Het voorspellen van de 'Spijkerman Sports TOTO’ kan via desktop en tablet, maar ook via de mobiele site of de app. En alleen met een volledig ingevulde TOTO kom je in aanmerking voor het winnen van de prijs. Bij meerdere deelnemers met hetzelfde aantal goede voorspellingen wordt de winnaar geloot!

LET OP: Meedoen kan alleen door onderstaand formulier in te vullen. Voorbeeld: Denk jij dat WVF van SVI wint? Klik dan op ‘WVF’ en het vakje van WVF kleurt groen. Zo ga je bij iedere wedstrijd te werk, waardoor je uiteindelijk alle voorspellingen doet. Heb je alle voorspellingen gedaan? Stuur dan het formulier in via de knop 'versturen'. Succes!

Alleen voorspellingen voor zaterdag 3 november 14.30 uur zijn geldig!Voetbal, SVI, WVF, Spijkerman Sports TOTO

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws