Spijkerman Sports TOTO: ‘Hier gingen we voor’

| 26-03-2019

Een regelrechte finale middenin het seizoen, dat staat SVI en WVF zaterdag te wachten. Beide Zwolse ploegen strijden dan in een onderling gevecht om de tweede periodetitel. “Hier gingen we voor, mooi dat het er nu al om gaat”, stelt SVI-trainer Joram Hendriks.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

De ploeg uit Zwolle-Zuid raakte de laatste weken op het juiste spoor, want van de laatste zeven competitiewedstrijden werd er geen eentje meer verloren. En dat terwijl de eerste seizoenshelft gekenmerkt werd door wisselvallige prestaties. “Ik sprak de laatste weken al met journalisten en die vroegen wat ik na de winterstop anders heb gedaan. Het antwoord is duidelijk: niets. Soms kun je iets niet verklaren en misschien moet je dat ook niet altijd willen. Het kan met vertrouwen te maken hebben, want overwinningen brengen vertrouwen. Maar ik weet het niet.”

WVF is de huidige nummer drie van 2H en die ploeg was eerder dit seizoen met 3-2 te sterk voor SVI. “We hebben daar in de tweede helft de kaas van ons brood laten eten, terwijl we in de eerste helft bovenliggend waren. Wat dat betreft denk ik dat de groep nu verder is”, stelt Hendriks, die verwacht dat WVF niet naar De Siggels komt om het spel te domineren. “Er zijn best veel ploegen in de tweede klasse die inzakken, daar heb ik me over verbaasd. Ik denk niet dat spelers het leuk vinden. WVF doet dat ook en dat is natuurlijk hun goed recht, want de resultaten zijn goed. Wij zullen zaterdag veel de bal hebben, terwijl WVF gokt op de omschakeling.”

Beide ploegen weten wat ze te doen staan, want alleen bij een overwinning zijn ze zeker van het winnen van de periodetitel. Bij een gelijkspel blijft SVI stadgenoot WVF voor, maar Vroomshoopse Boys en Be Quick '28 zitten dan op het vinkentouw. Vooral eerstgenoemde staat er qua doelsaldo goed voor. “Ik hoop dat het een mooi potje wordt en dat wij natuurlijk aan het langste eind trekken. Waarom dat kan? Omdat ik nog steeds vind dat wij een goed voetballende en gretige ploeg hebben. We hebben dit seizoen alle topteams al goed partij geboden”, aldus Hendriks.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

In samenwerking met Spijkerman Sports organiseert Sportief Zwolle wekelijks de ‘Spijkerman Sports TOTO’. In aanloop naar elk voetbalweekend kun jij de TOTO van alle duels voorspellen. Met jouw voorspelling maak je kans op de Derbystar Eredivisie-replicabal inclusief een rugtas van Craft. Meedoen is simpel en gratis! Het voorspellen van de ‘Spijkerman Sports TOTO’ kan via desktop en tablet, maar ook via de mobiele site of de app. En alleen met een volledig ingevulde TOTO kom je in aanmerking voor het winnen van de prijs. Bij meerdere deelnemers met hetzelfde aantal goede voorspellingen wordt de winnaar geloot!

LET OP: Meedoen kan alleen door onderstaand formulier in te vullen. Voorbeeld: Denk jij dat SVI van WVF wint? Klik dan op ‘SVI’ en het vakje van SVI kleurt groen. Zo ga je bij iedere wedstrijd te werk, waardoor je uiteindelijk alle voorspellingen doet. Heb je alle voorspellingen gedaan? Stuur dan het formulier in via de knop 'versturen'. Succes!

Alleen voorspellingen voor zaterdag 30 maart 14.30 uur zijn geldig!Voetbal, SVI, WVF, Joram Hendriks, Spijkerman Sports TOTO

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws