Spijkerman Sports TOTO: ‘Het samen doen’

| 20-11-2018

Het eerste elftal van Be Quick ’28 genoot van een vrij weekend, want de club vierde zaterdag haar 90-jarig bestaan. Het werd een groot succes, maar de feestvreugde maakt komende zaterdag weer plaats voor competitievoetbal. De tweedeklasser speelt thuis tegen ASC ’62.

© Marco Slot

Be Quick pakte zaterdag groots uit. Het sportcomplex van de club stond de hele dag bol van de activiteiten, met onder andere wedstrijden tussen oud-spelers en het eerste heren- en damesteam, evenementen voor de jeugd en uiteraard een feestavond. Voorzitter Alex van de Vosse kijkt met veel genoegen terug op de festiviteiten. “In mijn speech vertelde ik dat Be Quick bekend staat om haar goede jeugdopleiding en dat de jeugd hoog speelt. Ik benadrukte daarbij dat Be Quick ook bekend moet gaan staan om het ‘samen doen’. Dat was op deze dag goed te zien. Het was een heel mooi feest, met een prima opkomst”, vertelt de preses.

De Zwollenaren hervatten aankomende zaterdag de competitie met een thuiswedstrijd tegen ASC ’62. Be Quick is de huidige nummer negen van 2H, terwijl ASC elfde staat. “We hebben een lastige start gehad, maar de laatste weken begint het op zijn plaats te vallen. Ik sprak in de feesttent de trainer nog even en hij gaat uit van drie punten”, lacht Van de Vosse, die trots is op het vlaggenschip. “Be Quick maakt bewust de keuze om niet te betalen en in te zetten op de eigen gelederen. Het is mooi om te zien dat tachtig procent van het elftal uit eigen jeugd bestaat. Als we dit seizoen in de middenmoot eindigen, kunnen we daarna doorbouwen.”

De oud-spelers van Be Quick '28.

In samenwerking met Spijkerman Sports organiseert Sportief Zwolle wekelijks de ‘Spijkerman Sports TOTO’. In aanloop naar elk voetbalweekend kun jij de TOTO van alle duels voorspellen. Met jouw voorspelling maak je kans op de Derbystar Eredivisie-replicabal inclusief een rugtas van Craft. Meedoen is simpel en gratis! Het voorspellen van de ‘Spijkerman Sports TOTO’ kan via desktop en tablet, maar ook via de mobiele site of de app. En alleen met een volledig ingevulde TOTO kom je in aanmerking voor het winnen van de prijs. Bij meerdere deelnemers met hetzelfde aantal goede voorspellingen wordt de winnaar geloot!

LET OP: Meedoen kan alleen door onderstaand formulier in te vullen. Voorbeeld: Denk jij dat Be Quick ’28 van ASC ‘62 wint? Klik dan op ‘Be Quick ‘28’ en het vakje van Be Quick kleurt groen. Zo ga je bij iedere wedstrijd te werk, waardoor je uiteindelijk alle voorspellingen doet. Heb je alle voorspellingen gedaan? Stuur dan het formulier in via de knop 'versturen'. Succes!

Alleen voorspellingen voor zaterdag 24 november 14.30 uur zijn geldig!Voetbal, Be Quick ’28, Prijsvragen, Spijkerman Sports TOTO, Alex van de Vosse

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws