Spijkerman Sports TOTO: ‘Het is spannend’

| 14-05-2019

De spannendste ontknoping in het Zwolse amateurvoetbal is ongetwijfeld de strijd tegen degradatie in de derde klasse C. VSW, CSV ’28 en Zalk staan op eenzelfde puntentotaal en van die drie ploegen blaast er eentje rechtstreeks de aftocht. “Het is spannend, maar nog niet extreem spannend”, vindt VSW-trainer Jan van der Kolk.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

VSW leek in de eerste seizoenshelft zich geen zorgen te hoeven maken over directe degradatie, maar na de winterstop gaat het aanzienlijk slechter. De Zwollenaren pakten in de tweede seizoenshelft slechts één puntje en staan daardoor helemaal onderaan. “We werken dit seizoen met een smalle selectie. Voor de winterstop ging dat nog goed, maar nu hebben we het heel erg moeilijk. Afgelopen zaterdag hadden we Olympia echt pijn kunnen doen, maar in de eerste helft ontbrak de motivatie. Heel jammer, want we moeten ergens nog drie punten zien te halen. Al zijn we dan nog steeds afhankelijk van CSV en Zalk”, weet Van der Kolk.

De coach gaat zaterdag met zijn ploeg op bezoek bij ZAC, de kersverse kampioen van 3C. Valt daar iets te halen voor VSW? “Misschien dat ze al in de polonaise hebben gelopen of dat ze een beetje in de kampioenssfeer zitten, daar moeten we een beetje op hopen. We gaan onze huid heel duur verkopen, daar kun je vanuit gaan. Maar het wordt sowieso heel lastig, want ZAC steekt er met kop en schouders bovenuit”, vindt Van der Kolk, die stiekem al denkt aan de laatste wedstrijd: Hatto Heim-thuis. “Dat is een beetje onze laatste strohalm, dus daar kijk je wel naar. We blijven afhankelijk en dat is hoe dan ook lastig.”

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

In samenwerking met Spijkerman Sports organiseert Sportief Zwolle wekelijks de ‘Spijkerman Sports TOTO’. In aanloop naar elk voetbalweekend kun jij de TOTO van alle duels voorspellen. Met jouw voorspelling maak je kans op de Derbystar Eredivisie-replicabal inclusief een rugtas van Craft. Meedoen is simpel en gratis! Het voorspellen van de ‘Spijkerman Sports TOTO’ kan via desktop en tablet, maar ook via de mobiele site of de app. En alleen met een volledig ingevulde TOTO kom je in aanmerking voor het winnen van de prijs. Bij meerdere deelnemers met hetzelfde aantal goede voorspellingen wordt de winnaar geloot!

LET OP: Meedoen kan alleen door onderstaand formulier in te vullen. Voorbeeld: Denk jij dat ZAC van VSW wint? Klik dan op ‘ZAC’ en het vakje van ZAC kleurt groen. Zo ga je bij iedere wedstrijd te werk, waardoor je uiteindelijk alle voorspellingen doet. Heb je alle voorspellingen gedaan? Stuur dan het formulier in via de knop 'versturen'. Succes!

Alleen voorspellingen voor zaterdag 18 mei 14.30 uur zijn geldig!Voetbal, ZAC, VSW, Prijsvragen, Spijkerman Sports TOTO, Jan van der Kolk

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws