Spijkerman Sports TOTO: ‘Het is mooi spannend’

| 15-10-2019

VSW haalde uit de eerste vier wedstrijden het keurige totaal van tien punten, maar dat geldt voor de bovenste vijf ploegen in de vierde klasse D. De concurrentie lijkt moordend en wat dat betreft kan VSW zaterdag aan de bak. CSV ‘28 wacht, ook een ploeg met tien punten. “Het ligt lekker dicht bij elkaar”, weet VSW-trainer Jan van der Kolk.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

VSW en CSV ‘28 troffen elkaar dit seizoen ook al in de groepsfase van het bekertoernooi en op dat moment voorspelden de trainers Jan van der Kolk en Emiel Diender het al goed. “We zeiden toen al dat de eerste vijf, zes ploegen aan elkaar gewaagd zouden zijn. Dat blijkt nu wel. Het is mooi spannend, de teams kunnen lekker vechten tegen elkaar”, vindt Van der Kolk, die tevreden is over de prestaties van zijn ploeg. “Soms hebben we het nog wel moeilijk. Dat komt vooral omdat we de laatste tijd wat moeite hadden met het maken van doelpunten. Maar als ik Joey Platenkamp afgelopen zaterdag zie spelen, dan kan ik wel stellen dat hij er weer aan komt. Hij maakte echt twee wereldgoals.”

Tegenstander CSV ‘28 pakte in vijf wedstrijden ook tien punten en was eerder dit seizoen in de beker al met 1-2 te sterk voor VSW. “Het is een heel goede ploeg, dat meen ik echt. Ze hebben snelle spelers, behendige spelers en een sterke spits. Voor ons is het belangrijk dat we ons eigen spel spelen, maar misschien wel iets gereserveerder. Als je de deur opengooit, gaat het tegen CSV mis. Wat dat betreft hebben we de bekerwedstrijd goed geanalyseerd”, stelt Van der Kolk, die hoopt dat zijn ploeg tot het einde van de competitie mee blijft doen om de bovenste plaatsen. “Dat is wat we willen.”

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

In samenwerking met Spijkerman Sports organiseert Sportief Zwolle wekelijks de ‘Spijkerman Sports TOTO’. In aanloop naar elk voetbalweekend kun jij de TOTO van alle duels voorspellen. Met jouw voorspelling maak je kans op een Derbystar Eredivisie-replicabal. Meedoen is simpel en gratis! Het voorspellen van de ‘Spijkerman Sports TOTO’ kan via desktop en tablet, maar ook via de mobiele site of de app. En alleen met een volledig ingevulde TOTO kom je in aanmerking voor het winnen van de prijs. Bij meerdere deelnemers met hetzelfde aantal goede voorspellingen wordt de winnaar geloot!

LET OP: Meedoen kan alleen door onderstaand formulier in te vullen. Voorbeeld: Denk jij dat VSW van CSV ‘28 wint? Klik dan op ‘VSW’ en het vakje van VSW kleurt groen. Zo ga je bij iedere wedstrijd te werk, waardoor je uiteindelijk alle voorspellingen doet. Heb je alle voorspellingen gedaan? Stuur dan het formulier in via de knop 'versturen'. Succes!

Alleen voorspellingen voor zaterdag 19 oktober 14.30 uur zijn geldig!Voetbal, CSV ‘28, VSW, Prijsvragen, Spijkerman Sports TOTO, Jan van der Kolk

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws