Spijkerman Sports TOTO: ‘Het is afwachten’

| 17-09-2019

De competitie gaat beginnen, maar van Wijthmen-trainer Elvin Matuankotta had de voorbereiding nog wel even door mogen gaan. Mede door blessures en vakantiegangers weet hij niet helemaal waar zijn ploeg staat. “Dat is even afwachten, maar ik heb er wel zin in”, laat de coach weten.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Wijthmen kende een moeizame aanloopperiode, want de groep was lange tijd niet compleet. De ploeg werd geteisterd door wat blessures en ook gingen er spelers op vakantie. “Eerlijk gezegd had ik wel wat verder willen zijn ja”, erkent Matuankotta, die zijn ploeg in de beker niet zag winnen. Tegen De Zweef werd het 2-2 en Achilles ’12 en DES waren met respectievelijk 5-1 en 0-1 te sterk. “Op dit moment weet ik niet zo goed waar we staan, want de vakantiegangers hebben bijvoorbeeld een soort van conditiegebrek. Maar we gaan ze klaarstomen voor de eerste competitiewedstrijd hoor, dat weet ik zeker. Het is alleen niet ideaal.”

In de eerste speelronde van de competitie staat er voor Wijthmen direct een leuke ontmoeting op het programma. Op eigen veld speelt het tegen Dieze West en daar kijkt Matuankotta naar uit. “Ja, leuk dat het direct een goede tegenstander is. Vorig seizoen dacht ik al dat ze bovenin mee zouden draaien en nu denk ik dat weer. Ze hebben kwaliteitsspelers gehaald, daar hoeven we niet moeilijk over te doen”, stelt de coach, die echter ook denkt dat zijn eigen team beter is geworden. “De kern is gebleven en we hebben er drie goede spelers van Kampen bij. Wat dat betreft moet het beter en dat weten de spelers ook. De wedstrijd tegen De Zweef stemde al wat positiever.”

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

In samenwerking met Spijkerman Sports organiseert Sportief Zwolle wekelijks de ‘Spijkerman Sports TOTO’. In aanloop naar elk voetbalweekend kun jij de TOTO van alle duels voorspellen. Met jouw voorspelling maak je kans op een Derbystar Eredivisie-replicabal. Meedoen is simpel en gratis! Het voorspellen van de ‘Spijkerman Sports TOTO’ kan via desktop en tablet, maar ook via de mobiele site of de app. En alleen met een volledig ingevulde TOTO kom je in aanmerking voor het winnen van de prijs. Bij meerdere deelnemers met hetzelfde aantal goede voorspellingen wordt de winnaar geloot!

LET OP: Meedoen kan alleen door onderstaand formulier in te vullen. Voorbeeld: Denk jij dat Wijthmen van Dieze West wint? Klik dan op ‘Wijthmen’ en het vakje van Wijthmen kleurt groen. Zo ga je bij iedere wedstrijd te werk, waardoor je uiteindelijk alle voorspellingen doet. Heb je alle voorspellingen gedaan? Stuur dan het formulier in via de knop 'versturen'. Succes!

Alleen voorspellingen voor zaterdag 21 september 14.30 uur zijn geldig!Voetbal, Wijthmen, Dieze West, Prijsvragen, Elvin Matuankotta, Spijkerman Sports TOTO

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws