Spijkerman Sports TOTO: ‘Het gaat lekker’

| 11-09-2019

Be Quick '28 draait een prima voorbereiding en ook in de districtsbeker loopt het op rolletjes. Door zeges op Dalfsen en (2-4) en Dedemsvaart (5-0) is de volgende ronde al gehaald en zaterdag kan Be Quick zelfs groepswinnaar worden. “De tweede keer tegen een eersteklasser, dat is mooi”, stelt spits Hugo Winkeler.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Niet alleen het elftal draait op dit moment goed. Dat geldt ook voor Winkeler zelf. In de beker was hij tweemaal trefzeker, in oefenwedstrijden trof hij al drie keer doel. Geen gek gemiddelde. “Het gaat lekker. Ik heb ook jongens om me heen die mij goed weten te vinden. Dat is fijn voor een spits”, weet de goalgetter, die opnieuw deel nuit maakt van een jonge ploeg. Dat is bij Be Quick vrijwel ieder jaar het geval. “Met Eser Elmali hebben we één versterking van buitenaf en er zijn wat A-junioren bij het team gekomen. Die passen zich goed aan en draaien lekker mee. We scoren veel en krijgen weinig tegen, maar het is inderdaad jong.”

Be Quick speelt zaterdag een thuiswedstrijd tegen KHC en die partij gaat om de groepswinst. Beide ploegen zijn al geplaatst voor de volgende ronde. “Tegen Dalfsen speelden we voor de eerste keer tegen een eersteklasser en KHC wordt de tweede. We zijn al geplaatst, dus we kunnen vrijuit de wedstrijd in”, weet Winkeler, die al verder kijkt dan de districtsbeker. Over anderhalve week wacht immers de competitiestart en dan wil Be Quick echt wat laten zien. “We hebben een jonge ploeg en het is de vraag hoe we met een tegenslag omgaan. Maar we gaan dit seizoen proberen te promoveren. Dat is het doel.”

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

In samenwerking met Spijkerman Sports organiseert Sportief Zwolle wekelijks de ‘Spijkerman Sports TOTO’. In aanloop naar elk voetbalweekend kun jij de TOTO van alle duels voorspellen. Met jouw voorspelling maak je kans op een Derbystar Eredivisie-replicabal. Meedoen is simpel en gratis! Het voorspellen van de ‘Spijkerman Sports TOTO’ kan via desktop en tablet, maar ook via de mobiele site of de app. En alleen met een volledig ingevulde TOTO kom je in aanmerking voor het winnen van de prijs. Bij meerdere deelnemers met hetzelfde aantal goede voorspellingen wordt de winnaar geloot!

LET OP: Meedoen kan alleen door onderstaand formulier in te vullen. Voorbeeld: Denk jij dat Be Quick '28 van KHC wint? Klik dan op ‘Be Quick '28’ en het vakje van Be Quick kleurt groen. Zo ga je bij iedere wedstrijd te werk, waardoor je uiteindelijk alle voorspellingen doet. Heb je alle voorspellingen gedaan? Stuur dan het formulier in via de knop 'versturen'. Succes!

Alleen voorspellingen voor zaterdag 14 september 14.30 uur zijn geldig!Voetbal, Be Quick ’28, Prijsvragen, Spijkerman Sports TOTO

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws