Spijkerman Sports TOTO: ‘Heel veel blessures’

| 03-12-2019

Na tien wedstrijden op een puntentotaal van 22 en daarmee bovenaan in de tweede klasse H. Wat wil je als trainer van WVF dan nog meer? “Nou, iets minder blessures bijvoorbeeld. Dat zijn er op dit moment echt heel veel. Afgelopen zaterdag zijn er weer twee spelers geblesseerd geraakt”, weet Marcel van der Steege, trainer van WVF.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Exacte aantallen noemt de eindverantwoordelijke niet, maar hij mist de afgelopen periode echt een behoorlijk aantal spelers. De naam van Jari Bezembinder valt vrijwel direct, want hij is de speler die hoogstwaarschijnlijk het langst uit de roulatie is. Bezembinder liep flink knieletsel op. “Ik denk dat hij blij mag zijn als hij in 2021 weer voetbalt”, zucht Van der Steege. “Hij heeft zijn kruisband gescheurd, zijn binnenband gescheurd, de meniscus heeft schade opgelopen en er zijn botkneuzingen geconstateerd. We hebben echt een hele volle ziekenboeg. Wat dat betreft kijk ik dan altijd eerst naar mezelf, of ik er iets aan kon doen. In dit geval zijn het vooral 'traumablessures'. Daar heb ik geen invloed op gehad.”

Het is des te knapper dat WVF nog altijd de lijstaanvoerder van 2H is. Twee weken geleden liep de ploeg averij op tegen PH Almelo, maar afgelopen zaterdag werd er knap gewonnen bij Sparta Enschede: 0-1. “We zijn mentaal sterk, maar hebben daar ook nog stappen in te zetten. Als we in de eerste helft tegen PH ook zo strijden… Maar het is wel knap dat we nog steeds bovenaan staan”, stelt Van der Steege, die zaterdag met WVF een thuiswedstrijd tegen IJVV speelt. Nog twee competitiewedstrijden en dan kan de ploeg even bijkomen. “Ik hoop eigenlijk dat het nog vier wedstrijden zijn, want dan doen we het goed in de beker. Daarin spelen we tegen Nunspeet. Ook een mooie uitdaging.”

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

In samenwerking met Spijkerman Sports organiseert Sportief Zwolle wekelijks de ‘Spijkerman Sports TOTO’. In aanloop naar elk voetbalweekend kun jij de TOTO van alle duels voorspellen. Met jouw voorspelling maak je kans op een Derbystar Eredivisie-replicabal. Meedoen is simpel en gratis! Het voorspellen van de ‘Spijkerman Sports TOTO’ kan via desktop en tablet, maar ook via de mobiele site of de app. En alleen met een volledig ingevulde TOTO kom je in aanmerking voor het winnen van de prijs. Bij meerdere deelnemers met hetzelfde aantal goede voorspellingen wordt de winnaar geloot!

LET OP: Meedoen kan alleen door onderstaand formulier in te vullen. Voorbeeld: Denk jij dat WVF van IJVV wint? Klik dan op ‘WVF’ en het vakje van WVF kleurt groen. Zo ga je bij iedere wedstrijd te werk, waardoor je uiteindelijk alle voorspellingen doet. Heb je alle voorspellingen gedaan? Stuur dan het formulier in via de knop 'versturen'. Succes!

Alleen voorspellingen voor zaterdag 7 december 14.30 uur zijn geldig!Voetbal, Marcel van der Steege, WVF, Prijsvragen, Spijkerman Sports TOTO

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws