Spijkerman Sports TOTO: ‘Geen brede groep’

| 13-11-2018

Dieze West hoopt dit seizoen hoge ogen te gooien in de vierde klasse D, maar vooralsnog moet het genoegen nemen met een zesde plaats. Toch heeft Dieze West-trainer Tom IJzerman nog altijd een positief gevoel. “We willen misschien sneller, maar dat gaat niet”, concludeert hij.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Dieze haalde uit de eerste zeven wedstrijden ‘slechts’ negen punten, geen aantal voor een ploeg die vooraf denkt bovenin mee te kunnen doen. Zo is koploper HTC al tien punten weg. “Daar ben ik natuurlijk niet tevreden over”, zegt coach IJzerman dan ook. “We hebben veel kwaliteit, maar moesten opnieuw beginnen. Over dat proces ben ik wel tevreden, al moeten we in bepaalde wedstrijden volwassener spelen. Veel tegenstanders zeggen vooraf dat wij de favoriet zijn. Dat is allemaal leuk en aardig, maar je moet het op het veld laten zien en dan komt er meer bij kijken dan alleen kwaliteit.”

Dieze West speelt zaterdag een thuiswedstrijd tegen Wijthmen, de huidige nummer negen van 4D. Voor IJzerman een weerzien met Elvin Matuankotta, de eindverantwoordelijke bij Wijthmen. “Ik ken hem goed, een goede gozer. Zij proberen ook te voetballen en dat moet ons wel liggen. Deze wedstrijd kan ons over het dode punt helpen, zodat we in een flow kunnen komen. Dat is belangrijk”, weet IJzerman, die in aanloop naar het duel nog wat te puzzelen heeft. Er zijn wat kleine blessures en Mohamed Atiaoui kampt met een schorsing. “We moeten even kijken hoe deze week verloopt en zullen dan een beslissing nemen. Dat is het nadeel bij ons, we hebben geen brede groep.”

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

In samenwerking met Spijkerman Sports organiseert Sportief Zwolle wekelijks de ‘Spijkerman Sports TOTO’. In aanloop naar elk voetbalweekend kun jij de TOTO van alle duels voorspellen. Met jouw voorspelling maak je kans op de Derbystar Eredivisie-replicabal inclusief een rugtas van Craft. Meedoen is simpel en gratis! Het voorspellen van de ‘Spijkerman Sports TOTO’ kan via desktop en tablet, maar ook via de mobiele site of de app. En alleen met een volledig ingevulde TOTO kom je in aanmerking voor het winnen van de prijs. Bij meerdere deelnemers met hetzelfde aantal goede voorspellingen wordt de winnaar geloot!

LET OP: Meedoen kan alleen door onderstaand formulier in te vullen. Voorbeeld: Denk jij dat Dieze West van Wijthmen wint? Klik dan op ‘Dieze West’ en het vakje van Dieze West kleurt groen. Zo ga je bij iedere wedstrijd te werk, waardoor je uiteindelijk alle voorspellingen doet. Heb je alle voorspellingen gedaan? Stuur dan het formulier in via de knop 'versturen'. Succes!

Alleen voorspellingen voor zaterdag 17 november 14.30 uur zijn geldig!Voetbal, Wijthmen, Dieze West, Spijkerman Sports TOTO, Tom IJzerman

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws