Spijkerman Sports TOTO: ‘Gebrand te winnen’

| 05-11-2019

Be Quick ’28 is de koning van de gelijke spelen. Van de eerste zeven wedstrijden werden er liefst vijf gelijkgespeeld, een bijzondere balans. “Ik speel nu vier jaar in het eerste en heb dit nog nooit meegemaakt”, stelt Sander Fillet, die het zaterdag met zijn ploeg opneemt tegen stadgenoot ZAC.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Zeven keer voetballen en vijf van die pogingen afsluiten met een gelijkspel. Het is geen alledaagse balans, maar Be Quick heeft het toch voor elkaar gekregen. “En het ergste is: in alle vijf de gevallen was het nog terecht ook. Soms denk je bij een gelijkspel wel eens dat je het eigenlijk had moeten winnen. In deze gevallen was dat niet zo. Het is een goede weerspiegeling van de wedstrijd”, lacht Fillet, die afgelopen zaterdag dacht dat Be Quick het volle pond ging pakken. Tegen Enter Vooruit werd het in de blessuretijd echter ‘gewoon’ 1-1. “We leken te gaan winnen, maar toch werd het weer gelijk. Hopelijk kunnen we zaterdag eens drie punten pakken. Maar dat zeggen we al weken, haha.”

Die overwinning moet tot stand komen in de derby tegen ZAC, een naaste concurrent. Een derby? Ja, volgens Fillet voelt het echt als een derby. “Bij ons leeft dat wel zo ja, eigenlijk altijd als we tegen een Zwolse club moeten. In dit geval ken ik best veel van de jongens en natuurlijk speelt Milan Rada daar. Die speelde vorig seizoen nog bij ons”, weet Fillet, die inschat dat Be Quick van eigen kracht uitgaat. “De trainer heeft vaak wel wat informatie over de tegenstander, maar het is niet zo dat het daar in besprekingen veel over gaat. Wij zijn in ieder geval gebrand om van ZAC te winnen en gaan er alles aan doen.”

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

In samenwerking met Spijkerman Sports organiseert Sportief Zwolle wekelijks de ‘Spijkerman Sports TOTO’. In aanloop naar elk voetbalweekend kun jij de TOTO van alle duels voorspellen. Met jouw voorspelling maak je kans op een Derbystar Eredivisie-replicabal. Meedoen is simpel en gratis! Het voorspellen van de ‘Spijkerman Sports TOTO’ kan via desktop en tablet, maar ook via de mobiele site of de app. En alleen met een volledig ingevulde TOTO kom je in aanmerking voor het winnen van de prijs. Bij meerdere deelnemers met hetzelfde aantal goede voorspellingen wordt de winnaar geloot!

LET OP: Meedoen kan alleen door onderstaand formulier in te vullen. Voorbeeld: Denk jij dat Be Quick ’28 van ZAC wint? Klik dan op ‘Be Quick ‘28’ en het vakje van Be Quick kleurt groen. Zo ga je bij iedere wedstrijd te werk, waardoor je uiteindelijk alle voorspellingen doet. Heb je alle voorspellingen gedaan? Stuur dan het formulier in via de knop 'versturen'. Succes!

Alleen voorspellingen voor zaterdag 9 november 14.30 uur zijn geldig!Voetbal, Be Quick ’28, ZAC, Prijsvragen, Spijkerman Sports TOTO

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws