Spijkerman Sports TOTO: ‘Een keiharde les’

| 25-09-2018

Het verbaasde vriend en vijand dat SVI afgelopen zaterdag met 3-2 onderuit ging bij ASC '62. Ook SVI-trainer Joram Hendriks geloofde zijn ogen niet, want binnen een half uur was het al 3-0. “In het eerste half uur was het een wanprestatie en dat past niet bij de lijn die we in de voorbereiding hebben neergezet”, vindt de coach.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

In de voorbereiding kreeg de Zwolse tweedeklasser immers maar vier doelpunten tegen en dat aantal is in de competitie al bijna bereikt. “Ik wil niet zeggen dat het hautain was, maar het leek wel alsof we dachten het even te klaren. Als we zo aan een wedstrijd beginnen, dan zijn wij maar een matig ploegje. Een keiharde les en hopelijk leren we er snel wat van”, zegt Hendriks, die schrok maar niet wanhoopt. Hij roemt vooral de aanvallende kwaliteiten van zijn ploeg. “Wij gaan iedere competitiewedstrijd scoren, daar durf ik mijn handen wel voor in het vuur te steken. Maar je kunt op papier nog zulke mooie namen hebben staan, het begint met het mentale.”

SVI krijgt zaterdag de kans om de mislukte competitiestart recht te zetten, als Sparta Enschede naar Zwolle komt. Die ploeg begon wel met een overwinning aan de competitie, want DZSV werd met 2-0 verslagen. “Sparta is altijd een fysieke tegenstander, maar ze proberen in eerste instantie wel te voetballen. Als dat niet lukt, kunnen ze ook overschakelen naar de lange bal. Het is een lastig te bespelen ploeg”, denkt Hendriks. Voor wat betreft SVI is het vooral even de bedoeling om de rijen gesloten te houden. “We gaan de komende week zeker bezig met het neerzetten van de verdedigende organisatie. Aanvallend moet ik ook niet teveel zeggen, want wij krijgen altijd kansen. Ook tegen Sparta Enschede.”

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

In samenwerking met Spijkerman Sports organiseert Sportief Zwolle wekelijks de ‘Spijkerman Sports TOTO’. In aanloop naar elk voetbalweekend kun jij de TOTO van alle duels voorspellen. Met jouw voorspelling maak je kans op de Derbystar Eredivisie-replicabal inclusief een rugtas van Craft. Meedoen is simpel en gratis! Het voorspellen van de 'Spijkerman Sports TOTO’ kan via desktop en tablet, maar ook via de mobiele site of de app. En alleen met een volledig ingevulde TOTO kom je in aanmerking voor het winnen van de prijs. Bij meerdere deelnemers met hetzelfde aantal goede voorspellingen wordt de winnaar geloot!

LET OP: Meedoen kan alleen door onderstaand formulier in te vullen. Voorbeeld: Denk jij dat SVI van Sparta Enschede wint? Klik dan op ‘SVI’ en het vakje van SVI kleurt groen. Zo ga je bij iedere wedstrijd te werk, waardoor je uiteindelijk alle voorspellingen doet. Heb je alle voorspellingen gedaan? Stuur dan het formulier in via de knop 'versturen'. Succes!

Alleen voorspellingen voor zaterdag 29 september 14.30 uur zijn geldig!Voetbal, SVI, Joram Hendriks, Spijkerman Sports TOTO

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws