Spijkerman Sports TOTO: ‘Dit is prima PR’

| 12-02-2019

HTC is nog altijd koploper in de vierde klasse D en krijgt aankomende zaterdag de ultieme test voor de kiezen. Tegen nummer twee DKB moet blijken of de Zwollenaren weg kunnen blijven van kampioensstress. “Het wordt een mooie wedstrijd, dat weet ik zeker”, zegt HTC-trainer Joop van Dijk.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

De Tuinders prijken al zo ongeveer het hele seizoen bovenaan de ranglijst. De eerste elf wedstrijden werden zonder nederlaag afgesloten, wat resulteerde in de positie van topfavoriet. Na de winterstop volgde er echter een nederlaag tegen Wilsum (3-2). “We wonnen een periodetitel en je ziet vaker dat de volgende wedstrijd dan verloren gaat. De spelers denken misschien toch dat er al een prijsje binnen is”, vertelt Van Dijk, die echter geen genoegen neemt met die periodetitel. “Als je in deze positie staat, wil je het ook lang volhouden. Het is geen kwestie van moeten, maar vooral een bekroning op het werk van de afgelopen jaren.”

HTC gaat zaterdag op voor een krachtmeting met nummer twee DKB. Eerder dit seizoen won de Zwolse ploeg met 1-2 van de directe concurrent. “DKB combineert fysieke kracht met voetballend vermogen. Dat zijn ploegen waar wij vaak goed tegen kunnen spelen. In die uitwedstrijd waren we duidelijk de betere en had de score zelfs hoger uit kunnen vallen. Ik heb er zeker vertrouwen in”, stelt Van Dijk, die merkt dat de wedstrijd leeft. “Oud-HTC’ers komen kijken en je wordt steeds vaker aangesproken dat het goed gaat met HTC. Het is prima PR en hopelijk kunnen we dat voortzetten.”

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

In samenwerking met Spijkerman Sports organiseert Sportief Zwolle wekelijks de ‘Spijkerman Sports TOTO’. In aanloop naar elk voetbalweekend kun jij de TOTO van alle duels voorspellen. Met jouw voorspelling maak je kans op de Derbystar Eredivisie-replicabal inclusief een rugtas van Craft. Meedoen is simpel en gratis! Het voorspellen van de ‘Spijkerman Sports TOTO’ kan via desktop en tablet, maar ook via de mobiele site of de app. En alleen met een volledig ingevulde TOTO kom je in aanmerking voor het winnen van de prijs. Bij meerdere deelnemers met hetzelfde aantal goede voorspellingen wordt de winnaar geloot!

LET OP: Meedoen kan alleen door onderstaand formulier in te vullen. Voorbeeld: Denk jij dat HTC van DKB wint? Klik dan op ‘HTC’ en het vakje van HTC kleurt groen. Zo ga je bij iedere wedstrijd te werk, waardoor je uiteindelijk alle voorspellingen doet. Heb je alle voorspellingen gedaan? Stuur dan het formulier in via de knop 'versturen'. Succes!

Alleen voorspellingen voor zaterdag 16 februari 14.30 uur zijn geldig!Voetbal, HTC, Prijsvragen, Joop van Dijk, Spijkerman Sports TOTO

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws