Spijkerman Sports TOTO: ‘Derby altijd leuk’

| 02-10-2018

WVF en Be Quick ’28 spelen zaterdag de eerste Zwolse stadsderby in de tweede klasse H. Eerstgenoemde heeft tot dusver drie punten en daar mag het volgens WVF-trainer Marcel van der Steege niet over klagen. “Vorige week hadden we een punt verdiend en afgelopen zaterdag kregen we er twee teveel”, weet hij.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

De ploeg uit Westenholte draaide geen gekke voorbereiding. Het won onder andere ruim van tweedeklasser VSCO ’61 (1-4) en speelde met 0-0 gelijk tegen Go Ahead Kampen, waardoor de bekerpoule werd overleefd. De seizoensopener paste echter niet in die lijn, want er werd met 0-1 verloren van De Esch. Zaterdag volgde er herstel met een 0-2 zege op Oranje Nassau in Almelo. “Ik ben wel tevreden over mijn ploeg, maar ik zie echt nog wel punten om te ontwikkelen en om stabieler te worden. Dat is lastig uit te leggen aan de buitenwereld, want het gaat dan vooral om details”, vertelt Van der Steege.

Zaterdag speelt WVF de stadsderby tegen Be Quick, de formatie die met twee nederlagen onderaan staat. “Het is een stadsderby en dat zijn altijd de leukere wedstrijden in een seizoen. Ik moet nog ondervinden hoe het leeft, dat ga ik deze week merken. Maar derby’s geven altijd iets extra’s, want je ziet veel bekenden”, zegt Van der Steege, die de informatie over de tegenstander nog moet ontvangen. “Dat komt goed. Ik ken de trainer van Be Quick wel, daar heb ik een paar keer tegen gespeeld, dus wat dat betreft weet ik een beetje wat ons te wachten staat. We kijken er in ieder geval naar uit.”

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

In samenwerking met Spijkerman Sports organiseert Sportief Zwolle wekelijks de ‘Spijkerman Sports TOTO’. In aanloop naar elk voetbalweekend kun jij de TOTO van alle duels voorspellen. Met jouw voorspelling maak je kans op de Derbystar Eredivisie-replicabal inclusief een rugtas van Craft. Meedoen is simpel en gratis! Het voorspellen van de 'Spijkerman Sports TOTO’ kan via desktop en tablet, maar ook via de mobiele site of de app. En alleen met een volledig ingevulde TOTO kom je in aanmerking voor het winnen van de prijs. Bij meerdere deelnemers met hetzelfde aantal goede voorspellingen wordt de winnaar geloot!

LET OP: Meedoen kan alleen door onderstaand formulier in te vullen. Voorbeeld: Denk jij dat WVF van Be Quick ’28 wint? Klik dan op ‘WVF’ en het vakje van WVF kleurt groen. Zo ga je bij iedere wedstrijd te werk, waardoor je uiteindelijk alle voorspellingen doet. Heb je alle voorspellingen gedaan? Stuur dan het formulier in via de knop 'versturen'. Succes!

Alleen voorspellingen voor zaterdag 6 oktober 14.30 uur zijn geldig!Voetbal, Be Quick ’28, Marcel van der Steege, WVF, Spijkerman Sports TOTO

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws