Spijkerman Sports TOTO: ‘Aspiraties heb ik niet’

| 15-01-2019

Als er één titelrace in het Zwolse amateurvoetbal op dit moment interessant lijkt te worden, dan is het die in de derde klasse C. ZAC en Zwolsche Boys zijn de nummers één en twee en het verschil bedraagt slechts één punt. “Kampioensaspiraties heb ik niet”, is Boys-trainer Bart Ester eerlijk.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Zwolsche Boys ging de winter met een prima gevoel in. Uit de eerste twaalf wedstrijden haalde het 24 punten en daarmee heeft het er slechts eentje minder dan koploper ZAC. Toch wil Ester er niet aan dat Zwolsche Boys een titelkandidaat is. “Als we bij de eerste vier of de eerste vijf eindigen, dan hebben we het gewoon goed gedaan. Ik ben er wel van overtuigd dat we het heel veel ploegen lastig kunnen maken, maar ook wij zullen hier en daar wat schade oplopen. Op dit moment gaat het hartstikke goed en dat willen we zo houden”, vertelt Ester.

De trainer en zijn team hervatten de competitie zaterdag met een thuiswedstrijd tegen VSW. Daarin treft het de nummer zeven van 3C, een positie waar VSW best tevreden over kan zijn. “Zij hebben individuele kwaliteiten, waarmee ze het verschil kunnen maken. Maar als wij voetballen zoals we dat in het hele eerste deel hebben gedaan, dan kunnen we deze wedstrijd winnen”, is Ester overtuigd. De coach kan tegen VSW beschikken over een voltallige selectie, aangezien ook Lennart Prins weer van de partij is. “Hij scheurde tegen ZAC zijn enkelbanden, maar is er inmiddels weer bij. Dat brengt reuring.”

© Jan Burgman Fotografie

In samenwerking met Spijkerman Sports organiseert Sportief Zwolle wekelijks de ‘Spijkerman Sports TOTO’. In aanloop naar elk voetbalweekend kun jij de TOTO van alle duels voorspellen. Met jouw voorspelling maak je kans op de Derbystar Eredivisie-replicabal inclusief een rugtas van Craft. Meedoen is simpel en gratis! Het voorspellen van de ‘Spijkerman Sports TOTO’ kan via desktop en tablet, maar ook via de mobiele site of de app. En alleen met een volledig ingevulde TOTO kom je in aanmerking voor het winnen van de prijs. Bij meerdere deelnemers met hetzelfde aantal goede voorspellingen wordt de winnaar geloot!

LET OP: Meedoen kan alleen door onderstaand formulier in te vullen. Voorbeeld: Denk jij dat Zwolsche Boys van VSW wint? Klik dan op ‘Zwolsche Boys’ en het vakje van Boys kleurt groen. Zo ga je bij iedere wedstrijd te werk, waardoor je uiteindelijk alle voorspellingen doet. Heb je alle voorspellingen gedaan? Stuur dan het formulier in via de knop 'versturen'. Succes!

Alleen voorspellingen voor zaterdag 19 januari 14.30 uur zijn geldig!Voetbal, Zwolsche Boys, VSW, Prijsvragen, Bart Ester, Spijkerman Sports TOTO

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws