Spijkerman Sports TOTO: ‘Ach, het kan beter’

| 11-12-2019

Derderklasser Zwolsche Boys gaat dit seizoen voor een plaats bij de eerste vier, maar doet op dit moment zelfs mee om de titel in 3C. Dat komt mede door de inbreng van Jeffrey de Nooijer, want hij maakte tot dusver al dertien goals. “Ach, het kan beter. Ik had op vijftien of zestien moeten staan”, vindt de 30-jarige spits.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

De Nooijer speelde in het verleden jarenlang voor onder andere Edon en ZAC en keerde afgelopen zomer terug in de stad. Na drie jaar bij eersteklasser KHC stapte De Nooijer over naar Zwolsche Boys, waarmee hij direct meedoet in de top van de derde klasse C. “Het gaat goed. Onze kracht is dat we ook slechte wedstrijden kunnen winnen. Een tegenstander kan twintig kansen krijgen, wij maken er altijd eentje. Dat maakt ons zo goed”, vindt De Nooijer, die wel moet wennen aan het niveau. “Ik mis soms wel een beetje beleving. Bij KHC stond de druk er soms echt vol op, want supporters leven bijvoorbeeld heel erg mee. De druk is wat ik hier soms wel eens mis. Je speelt dan toch minder geconcentreerd.”

Toch heeft De Nooijer al dertien goals gemaakt en daarmee is hij topscorer van de derde klasse C. Zaterdag wacht een ontmoeting met stadgenoot HTC, de huidige nummer acht op de ranglijst. “De trainer zei dinsdagavond dat dit de wedstrijden zijn waarvoor je voetbalt. Ik zie dat niet zo, eigenlijk. Het moet een derby voorstellen, maar volgens mij is dat niet zo”, zegt de spits, die ook niet naar de tegenstander kijkt. “Ik ken de trainer een beetje en weet dat Stefan Pelleboer er voetbalt. Maar verder weet ik niets van HTC. Eerlijk gezegd kan het me ook weinig interesseren. Wij gaan ons ding doen en dan komt het helemaal goed.”

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

In samenwerking met Spijkerman Sports organiseert Sportief Zwolle wekelijks de ‘Spijkerman Sports TOTO’. In aanloop naar elk voetbalweekend kun jij de TOTO van alle duels voorspellen. Met jouw voorspelling maak je kans op een Derbystar Eredivisie-replicabal. Meedoen is simpel en gratis! Het voorspellen van de ‘Spijkerman Sports TOTO’ kan via desktop en tablet, maar ook via de mobiele site of de app. En alleen met een volledig ingevulde TOTO kom je in aanmerking voor het winnen van de prijs. Bij meerdere deelnemers met hetzelfde aantal goede voorspellingen wordt de winnaar geloot!

LET OP: Meedoen kan alleen door onderstaand formulier in te vullen. Voorbeeld: Denk jij dat Zwolsche Boys van HTC wint? Klik dan op ‘Zwolsche Boys’ en het vakje van Zwolsche Boys kleurt groen. Zo ga je bij iedere wedstrijd te werk, waardoor je uiteindelijk alle voorspellingen doet. Heb je alle voorspellingen gedaan? Stuur dan het formulier in via de knop 'versturen'. Succes!

Alleen voorspellingen voor zaterdag 14 december 14.30 uur zijn geldig!Voetbal, Zwolsche Boys, HTC, Prijsvragen, Spijkerman Sports TOTO

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws