Spijkerman Sports TOTO: ‘Aan het sleutelen’

| 02-10-2019

WVF had slechter aan het nieuwe seizoen kunnen beginnen. De groepsfase van de strijd om de districtsbeker werd overleefd en in de competitie staat de teller na twee wedstrijden op de maximale zes punten. “Dat is lekker, maar we zijn nog aan het sleutelen”, stelt WVF-trainer Marcel van der Steege, die zaterdag met zijn ploeg Be Quick ’28 ontvangt.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

De tweedeklasser uit Westenholte hield nagenoeg de complete ploeg intact, maar zag één steunpilaar afscheid nemen: aanvoerder Martijn Ruijsch. Ook nog eens de topscorer. “We moeten sleutelen en dat is één van de uitdagingen die we hebben. Maar we hebben een brede selectie, met veel opties. Die gebruiken we, maar het is nog niet volledig opgelost”, zegt Van der Steege, die toch blij is met de start. “We wilden door in de beker en dat is gelukt. Daarnaast hebben we zes punten gehaald in de competitie, terwijl de voorbereiding wat mij betreft nog bezig is. We zoeken nog naar de juiste balans en samenstelling.”

WVF neemt het zaterdag op tegen stadgenoot Be Quick ’28. Is dat een derby? “Als je wint, dan is het altijd leuk om elkaar in de stad tegen te komen. Dat geeft iets extra’s. Maar het is niet zoals de derby’s in Kampen of Zwolsche Boys - ZAC”, weet Van der Steege, die onder de indruk is van Be Quick. “Ik heb beelden gezien en wat informatie ontvangen en dat ziet er allemaal goed uit. Ze hebben bijvoorbeeld al zeven keer gescoord. Dat zegt iets over hun kwaliteiten. Wij hebben twee keer met 2-1 gewonnen. Een uitslag waar ik komende zaterdag ook direct voor teken.”

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

In samenwerking met Spijkerman Sports organiseert Sportief Zwolle wekelijks de ‘Spijkerman Sports TOTO’. In aanloop naar elk voetbalweekend kun jij de TOTO van alle duels voorspellen. Met jouw voorspelling maak je kans op een Derbystar Eredivisie-replicabal. Meedoen is simpel en gratis! Het voorspellen van de ‘Spijkerman Sports TOTO’ kan via desktop en tablet, maar ook via de mobiele site of de app. En alleen met een volledig ingevulde TOTO kom je in aanmerking voor het winnen van de prijs. Bij meerdere deelnemers met hetzelfde aantal goede voorspellingen wordt de winnaar geloot!

LET OP: Meedoen kan alleen door onderstaand formulier in te vullen. Voorbeeld: Denk jij dat WVF van Be Quick ‘28 wint? Klik dan op ‘WVF’ en het vakje van WVF kleurt groen. Zo ga je bij iedere wedstrijd te werk, waardoor je uiteindelijk alle voorspellingen doet. Heb je alle voorspellingen gedaan? Stuur dan het formulier in via de knop 'versturen'. Succes!

Alleen voorspellingen voor zaterdag 5 oktober 14.30 uur zijn geldig!Voetbal, Be Quick ’28, Marcel van der Steege, WVF, Prijsvragen, Spijkerman Sports TOTO

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws