Snelle tijden bij Wiezoloop in Wierden

| 26-07-2011

Drie PEC-atleten en vijf BB-lopers hebben afgelopen weekend prima gepresteerd bij de dertiende editie van de internationale Wiezoloop in Wierden. Op de 5 kilometer werden de twee BB-lopers Falco Olivier (17.01) en Erik Slomp (17.19, nieuw persoonlijk record) respectievelijk derde en vijfde. Op het snelle parcours noteerde Linda Eektimmerman van PEC 1910 een keurige tijd van 22 minuten en 9 seconden.

Op de hoofdafstand (10 kilometer) werd BB-loper Hans Lindeboom knap elfde in 33.40. “Ik kwam in een mooie groep te lopen en het ging snel. Na 5 kilometer kwam ik door in een persoonlijk record van 16.01. In de laatste ronde kreeg ik last van steken. Erg jammer, want ik liep in een groep die uitkwam op 32 hoog. Ik voelde me ook goed en sterk. Uiteindelijk finishte ik in 33.40. Misschien toch te hard gestart. Een persoonlijke verbetering is een kwestie van tijd”, aldus Hans Lindeboom, die weer goed herstelt van zijn blessure.

Net als Hans stonden ook de PEC-atleten Peter de Boer en Jeroen Driehuis aan de start in Wierden. Peter wist in een tijd van 38.29 te finishen. Ruim een minuut later kwam trainingsgenoot Jeroen over de streep. De Zwollenaar bleef met 39.49 weer netjes onder de veertig minuten grens. Tot slot liep Daniël Gouw (BB-lopers) meer dan een minuut van zijn PR af en finishte in 38.54. En BB-loper Jeroen Bonhof was na afloop niet tevreden over zijn tijd: 35.30.

Atletiek, PEC 1910, Hardlopen, BB-lopers, Hans Lindeboom, Falco Olivier, Linda Eektimmerman, Jeroen Bonhof, Jeroen Driehuis, Daniël Gouw, Erik Slomp

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws