Sjoerd Ars bevestigt interesse NEC

| 14-04-2011

Geruchten deden al langer de ronde, maar Sjoerd Ars staat echt in de belangstelling van NEC. Dat heeft de spits van FC Zwolle zelf kenbaar gemaakt in het woensdag verschenen tijdschrift Voetbal International. Ars is één van de kandidaten om Björn Vleminckx op te volgen bij NEC, nu die is verkocht aan Club Brugge. Ook de namen van Koen van der Biezen (Eagles) en Guyon Fernandez (Excelsior) zingen rond in Nijmegen.

© Jupilerleague.nl

“Het klopt dat NEC één van de clubs is die interesse heeft”, aldus Ars in VI. “Maar tot concrete gesprekken is het nog niet gekomen. Met FC Zwolle zitten we middenin de titelstrijd, dus daar wil ik me op focussen.” Van der Biezen zou inmiddels al wel een gesprek hebben gehad met de leiding uit Nijmegen. Hij kwam dit seizoen al tot vijftien doelpunten voor Go Ahead Eagles. Ars kan betere cijfers overleggen. De aanvaller liet het net al 26 keer bollen voor FC Zwolle, de koploper in de Jupiler League.

De beste papieren om volgend seizoen in Nijmegen te spelen heeft misschien wel Guyon Fernandez. De aanvaller wordt ook als opvolger van Vleminckx genoemd. Alex Pastoor, die komend seizoen de trainer in Nijmegen is, is erg gecharmeerd van Fernandez en zou hem willen meenemen uit Rotterdam. Volgens technisch directeur Carlos Aalbers is men er bij NEC echter nog niet uit: “Natuurlijk hebben we onze schaduwlijstjes, maar die heeft elke club. Er is nog niets concreet en compleet.”

Voetbal, FC Zwolle, Sjoerd Ars

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws