Selectie CSV ’28 krijgt forse uitbreiding

| 20-06-2016

CSV ’28 heeft na de zomer de beschikking over liefst 36 selectiespelers. Ondanks de enorme groei van het ledenaantal bleef de personele bezetting van de selectie de laatste jaren achter, maar voor het komende seizoen staan er twee volwaardige teams. “We werken met één selectie, waaruit hoofdtrainer Martin Reynders en de twee assistent-trainers wekelijks de elftallen samenstellen”, meldt de club.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

De gehele selectie traint op hetzelfde moment en met dezelfde oefenstof. Om tot een groep van 36 te komen moest CSV wel nieuwe manschappen tevoorschijn toveren. Vanuit de A1 schuiven Melvin Hartenhof, Brian Lachenal, Bram Puyenbroek, Ali Haydar en Jamiro Oortwijn door, terwijl er ook zes spelers uit lagere elftallen aan de selectie worden toegevoegd. Daar blijft het niet bij, want Ismail Uzum komt over van SVI, Syaam Ubro van IJVV, Patrick Speentjes van Zwolsche Boys en Soheil Mazouz van Dieze West. Naast deze aanwinsten komt er ook een vijftal over van HFC Storica, te weten Joshua Rahajaan, Mohammed El Bouhni, Oumar Syllah, Redouan Akloud en Rachid El Bouhni. Michel Lassche keert na een verblijf bij Be Quick ‘28 weer terug op het oude nest en in zijn kielzog verkast ook Nathanael Leiwakabessy naar CSV ’28. En tot slot verruilt David Hukubun Angerlo Vooruit voor de Zwolse vierdeklasser.

Staf nog niet compleet
Om de grote groep spelers goed te kunnen begeleiden is CSV nog wel op zoek naar extra leden voor de technische staf. De club zoekt nog één assistent-trainer en begeleiding voor het tweede elftal. Geïnteresseerden kunnen via de mail (technischezakenno@spmcsv28zwolle.nl) contact opnemen met Tom Luhukay, bestuurslid technische zaken.

Voetbal, CSV ‘28, Vierde klasse C

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws