Schrijf je ook in voor de spinningmarathon

| 08-05-2012

Het is nog de hele week mogelijk om je in te schrijven voor de spinningmarathon van Stichting Bike-4life. In samenwerking met Achmea Health Center Zwolle wordt het Grote Kerkplein in Zwolle zaterdag 12 mei gevuld met spinningbikes. Onder het motto ‘iedereen verdient een morgen’ wordt er zoveel mogelijk geld bij elkaar gefietst voor KWF Kankerbestrijding.

Teams en individuen kunnen zich deze week nog inschrijven om mee te spinnen in de strijd tegen kanker. Onder leiding van professionele spinninginstructeurs kan van 10.00 tot 20.00 uur meegespind worden op het bordes van het stadhuis. Tijdens de spinningmarathon fietsen de ambassadeurs van Bike-4Life zich in het zweet voor KWF. Onder andere burgemeester Henk Jan Meijer, FC Zwolle-voorzitter Adriaan Visser en Erben Wennemars stappen zaterdag op de fiets. Ook Arne Slot en Art Langeler spinnen mee in de strijd tegen kanker. Het sportieve programma wordt deze dag aangevuld met muziek van diverse artiesten. Een evenement voor jong en oud. Deelnemers kunnen zich nog tot zaterdag aanmelden via www.bike-4life.nl.

Erben Wennemars, Art Langeler, Fietsen, Arne Slot, Burgemeester Henk Jan Meijer, KWF Kankerbestrijding, Stichting Bike-4Life, Martin Elsendoorn

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws