Schrijf je in voor negentiende Ekiden Zwolle

| 02-01-2012

De inschrijving voor de negentiende editie van de Ekiden Zwolle is geopend. Er kan worden ingeschreven via www.ekidenzwolle.nl. De editie van 2012 heeft plaats op zondag 1 april. Om ruimte te bieden aan de groei van het aantal deelnemende teams heeft de organisatie besloten het maximale aantal teams te verhogen naar 175. Net als vorig jaar geldt bij het bereiken van deze grens wel: vol = vol.

© Annet van Raalten

Een ekiden is een marathon die wordt gelopen in de vorm van een estafette. Omdat de marathon gelopen wordt met zes personen en de afstanden variëren, is deze geschikt voor vele personen. De afstanden zijn in startvolgorde: 5 - 10 - 5 - 10 - 5 en 7,195 kilometer. In totaal wordt er dus 42,195 kilometer afgelegd, een echte marathon! Ekiden Zwolle is al vele jaren een vast agendapunt in de loopagenda’s van vele Zwollenaren en lopers uit de regio. Het teamgevoel en de gezelligheid, gecombineerd met de sportieve strijd, maken het tot een evenement dat uitstekend past in de manier waarop mensen tegenwoordig met sport, gezondheid en teambuilding bezig zijn.

De verschillende categorieën waarin gestart kan worden (wedstrijdlopers, recreanten, zorginstellingen, bedrijven, stratenteams, onderwijsinstellingen) bieden vele mogelijkheden om een team te formeren. Voor meer informatie zie www.ekidenzwolle.nl. Ook kun je bellen naar 06-12551290 (Eric Kloosterziel) of een mailtje sturen naar ekidenzwolleno@spmgmail.com.

Atletiek, PEC 1910, Hardlopen, Ekiden Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws