Schrijf je in voor de Avond4daagse Zwolle

| 25-05-2010

De Avond4daagse Zwolle staat weer voor de deur. Het wandelevenement wordt dit jaar gehouden van maandag 7 tot en met vrijdag 11 juni. De voorinschrijvingsavonden zijn op donderdag 27 mei en donderdag 3 juni van 19.00 tot 20.30 uur in Het Wandelhonk, Veemarkt 35 in Zwolle. Verenigingen, scholen en individuen kunnen zich hier melden; men krijgt dan korting op het inschrijfgeld ten opzichte van het inschrijven tijdens de Avond4daagse.

“De omvang van het aantal deelnemers en daarbij dus de ongekende belasting op de omgeving en infra van de vorige locaties heeft ons doen besluiten om drie nieuwe startlocaties aan te wijzen”, meldt Hilly Breunis-Huisman namens de organisatie. “Onze ‘oude’ gastheren hebben de Avond4daagse in de afgelopen jaren echter met veel plezier ontvangen en zij waren bereidwillig en zeer meewerkend om de Avond4daagse te doen slagen.”

Voor 2010 zijn de startlocaties als volgt: Op maandag 7 juni wordt er gestart op sportpark De Pelikaan (HTC). Een dag later bij Be Quick ’28. Op woensdag is de startlocatie sportpark De Verbinding (CSV ’28) in Stadshagen. ZAC (sportpark Jo van Marle) verwelkomt de wandelaars op donderdag. En op de slotdag begint de wandeling op manifestatieterrein ‘Park de Wezenlanden’. De deelnemers kunnen kiezen voor 5, 10 of 15 kilometer. Kijk voor meer informatie op www.zwolle-wandel.nl.

Wandelen, Avond4daagse

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws