Schotse hoofdcoach voor Rugby Club Zwolle

| 02-06-2019

Rugby Club Zwolle presenteert met trots de komst van Dale Lyon als hoofdcoach. De Schotse coach wordt met ingang van het seizoen 2019-2020 verantwoordelijk voor de gehele spelersgroep en gaat zich primair focussen op de prestaties van het eerste herenteam, dat nu al een aantal jaar bovenin de tweede klasse acteert.

Ibe Crooijmans, Jules Crooijmans, Dale Lyon en Neville Andrews.

Dale Lyon is afkomstig uit Schotland en heeft jarenlange ervaring als coach bij verschillende clubs. Hij is onder andere negen jaar director of rugby geweest van Edinburgh University. “Met de komst van een ervaren coach verwachten wij de positieve ontwikkeling door te kunnen zetten en als club met alle teams naar een hoger niveau te kunnen groeien”, meldt het bestuur van RC Zwolle.

“Met de komst van Dale Lyon krijgen we ook meer mogelijkheden om binnen de club voldoende aandacht te geven aan alle teams. Als bestuur zijn wij erg blij met deze ontwikkeling en hebben tevens de kans aangegrepen om Neville Andrews de leiding te geven over de technische commissie binnen Rugby Club Zwolle. Neville zal zich naast zijn commerciële activiteiten richten op de interne organisatie van onze trainers en coaches.”

Rugby Club Zwolle, Rugby, Dale Lyon

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws