Schoolbasketbaltoernooi in sportcentrum

| 06-12-2010

SportService Zwolle organiseert woensdag 8 december in samenwerking met Landstede Basketbal het jaarlijkse schoolbasketbaltoernooi voor leerlingen uit groep 7 en 8 van de Zwolse basisscholen. De basketballers van Landstede zijn het gehele toernooi aanwezig als scheidsrechter en daarnaast kunnen de kinderen bij de spelers terecht voor extra tips en trucs.

Veertien Zwolse basisscholen hebben gezamenlijk maar liefst 32 teams opgegeven om deel te nemen aan het basketbaltoernooi. Het toernooi begint woensdag om 13.30 uur en aan het eind van de middag worden de prijzen verdeeld. Tussen de wedstrijden door zijn er verschillende (basketbal)activiteiten, zodat niemand zich deze middag hoeft te vervelen! Verder wordt het evenement dit jaar voor het eerst georganiseerd in het Landstede Sportcentrum, de thuishaven van Landstede Basketbal. Dit is in de toekomst tevens de accommodatie voor andere schoolsporttoernooien. Landstede stelt de accommodatie hiervoor beschikbaar.

Tot slot maken alle deelnemende teams kans op de Fair Play-prijs van SportService Zwolle. De basketballers van Landstede Basketbal houden alle teams gedurende de middag nauwlettend in de gaten op (on)sportief gedrag. SportService Zwolle en Landstede Basketbal hanteren daarbij een aantal Fair Play-afspraken, waarop de kinderen, hun begeleiders, ouders en toeschouwers worden beoordeeld. Het team met de meeste ‘sportieve punten’ wint aan het eind van de middag de Fair Play-prijs!

Basketbal, Landstede Basketbal, SportService Zwolle, Landstede Sportcentrum, Schoolbasketbal

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws