Schaatsvereniging lanceert IJsselkern Bokaal

| 04-02-2019

Leden van Schaatsvereniging Zwolle strijden zaterdag 9 februari in Thialf om de IJsselkern Bokaal. Deze prijs wordt uitgereikt aan de schaatser die er het beste in slaagt om bestaande clubrecords te benaderen of uit de boeken te rijden. De wedstrijd is onderdeel van de clubwedstrijd van Schaatsvereniging Zwolle.

De prijs is beschikbaar gesteld door IJsselkern uit Zwolle en blijft ook de aankomende jaren bestaan. Een aantal van de clubrecords van Schaatsvereniging Zwolle is nu nog in handen van bekende (oud-)leden van de club, zoals Jenita en Gretha Smit, Robert Vunderink en Ronald en Michel Mulder. Tijdens de clubwedstrijd proberen de leden in hun eigen categorie de oude clubrecords uit de boeken te rijden of in ieder geval zo dicht mogelijk te benaderen.

De pupil, junior, senior of master die daar het beste in slaagt, wordt de eerste winnaar van de IJsselkern Bokaal. De uitreiking van de prijs heeft plaats op 16 maart, tijdens de traditionele afsluiting van het seizoen (met stamppotbuffet).

Schaatsen, Schaatsvereniging Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws