Schaatsdemo Michael Boogerd vol passie

| 10-12-2011

Michael Boogerd en zijn (dans)partner Darya Nucci hebben vrijdagmiddag op de tijdelijke drijvende ijsbaan in de Thorbeckegracht een korte schaatsdemonstratie gegeven ter promotie van Holiday on Ice. Dat komt begin januari 2012 naar Zwolle. De voormalig wielrenner maakte begin 2011 furore op het ijs door deel te nemen aan het SBS6-programma ‘Sterren Dansen op het IJs’.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Boogerd en Nucci werden als winnaar van de show gekozen en daarmee verdienden zij een plekje in de schaatsshow Tropicana ‘The Passion Tour’. Deze show, die draait om passie voor muziek, dans, schaatsen en de liefde, vindt van 4 tot en met 8 januari 2012 plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Boogerd en Nucci schaatsen in de show op ‘My heart will go on’ van Celine Dion (hun finalekür uit het televisieprogramma) en ‘Work the room’, een nieuw nummer van Barry Manilow.

De mobiele ijsbaan op de Thorbeckegracht is voor Zwolle een primeur. De ingang van de baan, die tot en met 8 januari geopend is, bevindt zich aan het Rodetorenplein. De schaatsbaan is dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur. De entree bedraagt drie euro en schaatsen zijn tegen een tarief van 3,50 euro te huur.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl
© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl
Schaatsen, IJsselhallen, Michael Boogerd

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws