Sander Bolt maakt overstap naar WHC

| 01-06-2012

Hoofdklasser WHC uit Wezep heeft een nieuw Zwols tintje gekregen. Be Quick ’28-middenvelder Sander Bolt speelt aankomend seizoen voor WHC en ook oud FC Zwolle-speler Dave Huymans speelt dan opnieuw in het blauw en wit. “Ik heb er heel veel zin in om met WHC aan de nieuwe competitie in de hoofdklasse C te beginnen”, laat Bolt op de website van zijn nieuwe club weten.

Sander Bolt speelde de afgelopen seizoenen voor Be Quick ’28, maakte de vrije val van de club naar de tweede klasse mee en voelt zich daarom genoodzaakt te vertrekken naar WHC. De ambities van de 26-jarige Zwollenaar liggen hoger dan de tweede klasse en daarom zoekt Bolt het hogerop. “Ik heb met Be Quick '28 tegen WHC in de hoofdklasse gevoetbald”, zegt Bolt. “WHC kwam altijd goed op mij over, het is een grote en goed georganiseerde club.” Alvorens Bolt bij Be Quick ging voetballen kwam de middenvelder ook al uit voor Berkum, ESC uit Elburg en OWIOS uit Oldebroek.

Voormalig FC Zwolle-speler Dave Huymans voetbalt het aankomende seizoen ook in Wezep. Huymans speelde in het seizoen 2008-2009 31 wedstrijden voor de Zwolse profclub in de Jupiler League, waarin hij acht keer scoorde. Na zijn periode in Zwolle vertrok Huymans naar Cambuur en sloot hij een seizoen later zijn profcarrière af bij FC Dordrecht. In totaal speelde de 26-jarige Amsterdammer 121 wedstrijden in de Jupiler League, waarna hij besloot te stoppen met voetballen op profniveau. “WHC is een goede club met een goede naam”, zegt Huymans.

Voetbal, Be Quick ’28, WHC, Hoofdklasse C, Sander Bolt

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws