Samenwerking AppA Sport en FitPlaza

| 04-02-2011

AppA Sportorganisatie en FitPlaza zijn een samenwerking met elkaar aangegaan. Die houdt in dat kinderen binnen het autistisch spectrum gebruik kunnen maken van vrijwel alle faciliteiten van FitPlaza op tijden en dagen dat het daar wat minder druk is. Tevens hebben AppA Sport en FitPlaza samen een goed pedagogisch verantwoord programma samengesteld, waarbij zij de jongeren laten sporten op een niveau waar ‘dubbel aandacht is dubbel plezier’ voorop staat.

In haar zoektocht naar accommodaties om jeugd binnen het autistische spectrum in een unieke en veilige omgeving sport en vrijetijdsactiviteiten - onder leiding van betrokken professionals - aan te bieden, kwam AppA Sportorganisatie snel uit bij FitPlaza. “Als het daar wat rustiger is, zijn er voor kinderen binnen het autistisch spectrum minder prikkels. Dat maakt de situatie ideaal om te kunnen sporten”, vertelt Wilco Voulon namens AppA Sport. “Bovendien sluiten de missie en visie van beide organisaties goed bij elkaar aan. Beide organisaties streven een hoog serviceniveau en goede kwaliteit van begeleiden, entertainen en aandacht geven na.”

AppA Sportorganisatie start op zaterdag 2 april 2011, wereld autisme dag, officieel met al haar activiteiten. De organisatie richt zich in eerste instantie op Zwolle en omgeving. Voor meer informatie over de AppA Sportorgansiatie zie www.appasport.nl. Ook kun je contact opnemen met Jan Verheijen. Hij vertelt belangstellenden graag meer over het nieuwe initiatief. Hij is bereikbaar via 06-53739537.

Fitness, Jan Verheijen, AppA Sportorganisatie, Wilco Voulon, Health & Racketclub FitPlaza, Fitplaza

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws