Saba Gwedelidze naar Go Ahead Kampen

| 27-02-2017

Saba Gwedelidze speelt aankomend voetbalseizoen voor eersteklasser Go Ahead Kampen. De oud-speler van onder andere Rohda Raalte, SVI en Alcides volgt daarmee de weg van trainer Stephan Rahantoknam, waarmee hij eerder samenwerkte bij SVI en Dieze West. Gwedelidze is in Kampen de eerste versterking voor het nieuwe seizoen.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Gwedelidze was al eerder in beeld om bij Go Ahead Kampen te komen voetballen. Destijds koos hij er echter voor op zondag te blijven voetballen, vanwege zijn werkomstandigheden. Met ingang van het nieuwe seizoen werkt Gwedelidze niet meer op zaterdag, waardoor de weg vrij is om naar Kampen te verkassen. Go Ahead speelt op dit moment in de eerste klasse D, waarin het nog vecht om uit de gevarenzone weg te blijven. Na zestien wedstrijden staat de ploeg op een negende plaats, drie punten boven de streep.

Razi Kanseyo naar MSC Meppel
Dieze West raakt niet alleen Gwedelidze kwijt, want ook Razi Kanseyo gaat zijn geluk elders beproeven. De 30-jarige verdediger stapt over naar competitiegenoot MSC uit Meppel. Eerder speelde Kanseyo ook al voor Berkum, SV Zwolle en CSV '28.

Voetbal, Dieze West

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws