Ruim 200 toptalenten in het Sportcentrum

| 29-09-2010

Ruim 200 toptalenten zijn woensdagmiddag bij elkaar gekomen in het Landstede Sportcentrum voor de jaarlijkse startbijeenkomst. De sporters, afkomstig van het Thomas à Kempis College, het Centre for Sports & Education (CSE) en Landstede, waren bij elkaar voor een middag vol met sportactiviteiten, georganiseerd door Landstede.

Het doel van deze middag was het leren kennen van elkaar en het nieuwe sportcentrum door middel van allerlei activiteiten, zoals voetballen in hoepelbroeken, het bouwen van een acrogymtoren en het beklimmen van de klimwand. Ook werd hiermee de start van een nieuw schooljaar gevierd. “Ik vond het dansen op de dansmatten, waarin je een battle aanging tegen de rest van je team, het leukst!” Aldus een fanatieke sportster van het CSE.

Via het LOOT-traject (voor voortgezet onderwijs) en het Landstede Topsport Traject (voor MBO) kunnen talentvolle sporters en topsporters worden geholpen om onderwijs en topsport te combineren in alle onderwijssoorten die Landstede biedt. Op het CSE worden talenten voorbereid op een toekomst als topsporter.

CSE, Thomas a Kempis College, Landstede Sportcentrum, Landstede

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws