Rubin Vos beste in tweede crosswedstrijd

| 14-11-2010

Rubin Vos heeft zaterdag de tweede wedstrijd van het Gelders-Overijssels crosscircuit bij de C-junioren op zijn naam geschreven. De souplesseloper liep in de laatste paar honderd meter weg bij al zijn concurrenten en passeerde als eerste de finish met acht seconden voorsprong op de nummer twee.

Alfred Rekers (40-plus) van PEC 1910 vierde zijn rentree in het crosscircuit met een overwinning op de korte cross. En bij de B-pupillen was er een vierde plaats voor Minke Nijhuis. BB-lopers Arne Mulder en Falco Olivier liepen in Harderwijk mee bij de senioren. De middenafstandlopers konden op de negen kilometer lange cross goed mee, maar moesten in de slotronde wat terrein prijsgeven op de winnaar. Arne en Falco finishten respectievelijk op de negende en dertiende plaats, ruim dertig seconden achter BB-gastloper Henk Smalbrugge die als zevende de finishlijn passeerde.

In Nunspeet liep BB-loper Leroy Olthof zaterdag na lange afwezigheid weer zijn eerste wegwedstrijd. Hij deed 40 minuten en 43 seconden over een afstand van tien kilometer.

Atletiek, Hardlopen, BB-lopers, Falco Olivier, Rubin Vos, Arne Mulder, Leroy Olthof

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws