Ruben Ligeon tekent contract bij PEC Zwolle

| 16-01-2018

PEC Zwolle krijgt per direct de beschikking over Ruben Ligeon. De 25-jarige verdediger liep sinds begin januari stage bij de Zwolse club en tekent een contract voor tweeëneenhalf jaar. “Dit was het doel van mijn stageperiode. Hier ben ik heel bij mee”, reageert de vleugelverdediger, die op zowel rechts als links uit de voeten kan.

Ligeon debuteerde namens Ajax in het betaald voetbal en speelde daarna voor NAC Breda, Willem II, FC Utrecht en het Slowaakse Slovan Bratislava. “Vanaf het eerste moment voel ik me erg prettig bij PEC Zwolle. Ik ben goed opgevangen en zowel de staf als de spelersgroep gaf mij tijdens het trainingskamp het gevoel dat ik er echt bij hoor. Ik heb zin om weer in de eredivisie actief te zijn en kan dan ook niet wachten totdat de competitie weer begint”, zegt Ruben Ligeon.

Technisch directeur Gerard Nijkamp is vanzelfsprekend blij met de komst van de verdediger. “Met de komst van Ruben vergroten we onze bezetting in de defensie. Het is daarbij extra prettig dat hij op verschillende plekken in de verdediging uit de voeten kan. Ruben maakte vanaf de eerste training in 2018 een fitte en gretige indruk en past met zijn persoonlijkheid hartstikke goed bij onze club.”

Voetbal, Gerard Nijkamp, Eredivisie, PEC Zwolle, Ruben Ligeon

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws