Ronald Mulder ‘sportman van het jaar’?

| 08-12-2010

Schaatser Ronald Mulder is genomineerd voor de Overijsselse Sportverkiezingen 2010 in de categorie ‘sportman van het jaar’. Naast Mulder zijn ook springruiter Jeroen Dubbeldam uit Weerselo en schaatser Mark Tuitert uit Holten genomineerd.

Voor de titel ‘sportvrouw van het jaar’ zijn genomineerd: zwemsters Hinkelien Schreuder uit Goor en Moniek Nijhuis uit Overdinkel en klootschietster Silke Tulk uit Albergen. Bij de ploegen kan gekozen worden tussen de Rijssense voetbalclub Excelsior ‘31, de voetballers van FC Twente en de softbalsters van Tex Town Tigers (Enschede). Er kan worden gestemd op www.rtvoost.nl/sportverkiezing.

De winnaars van de Overijsselse Sportverkiezingen 2010 zullen worden bekend gemaakt tijdens een besloten bijeenkomst op zondag 2 januari. RTV Oost organiseert die dag in samenwerking met TC Tubantia en De Stentor in de hoofdstudio in Hengelo een feestelijke uitreiking, waar vele coryfeeën uit de Overijsselse sportwereld te gast zullen zijn. Naast de prijzen voor de beste sporters worden dan ook de ‘Jaap Stam Award’ (Overijssel-promotie) en de ‘Hennie Kuiper Talententrofee’ uitgereikt. De Overijsselse Sportverkiezingen zullen ‘s avonds bij TV Oost te zien zijn in een speciaal verslag om 21.10 en 22.10 uur.

Schaatsen, Ronald Mulder, Jeroen Dubbeldam

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws