Ronald McDonald Huis organiseert rally

| 10-05-2011

Het Ronald McDonald Huis Zwolle gaat een klassieke autorally organiseren door Overijssel. De rally wordt op 1 juli voor het eerst verreden en moet een jaarlijks terugkerend evenement worden. De inschrijving voor deze eerste editie, waarvan de opbrengst naar het Ronald McDonald Huis Zwolle gaat, is inmiddels gestart. Er zijn al 35 aanmeldingen binnen.

Iedereen kan deelnemen als hij of zij een auto heeft die stamt van voor het jaar 1976. De auto moet wel een kenteken hebben. Deelname kost 499 euro per voertuig. De rally zelf wordt onderverdeeld in een toer- en sportklasse. Voor de deelnemende equipe die er in slaagt het meest in de spirit van het evenement en het tijdsbeeld van zijn/haar auto aan de start te verschijnen, gaat naar huis met een prijs.

Opgeven kan per e-mail op infono@spmronaldmcdonaldrally.nl, waarbij er wel moet worden opgegeven aan welke klasse er wordt meegedaan. De opbrengst van de rally gaat naar het Ronald McDonald Huis in Zwolle, dat een huis biedt aan ouders van zieke of gehandicapte kinderen vlakbij de Isala Klinieken.

Rally, Ronald McDonald Huis, Autosport

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws