Reynders heeft Gouden Schoen in vizier

| 03-06-2016

Eerste wedstrijd vier doelpunten, tweede wedstrijd zes doelpunten. Ja, dan mag je gerust worden bestempeld als favoriet voor het winnen van de Zwolse Gouden Schoen. Tijjani Reynders, spits van CSV ’28 A1, heeft er na de groepsfase van het Zwols Kampioenschap Voetbal al tien gemaakt en daarmee staat hij strak bovenaan de topscorerslijst. “Ik wil mijn periode bij CSV op een mooie manier afsluiten”, reageert de goalgetter.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl
© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

De ene is nog mooier dan de ander. Tijjani Reynders is een goaltjesdief pur sang, zeker op het Zwols Kampioenschap Voetbal van dit jaar. In de eerste wedstrijd van CSV ’28 namen Reynders en zijn teamgenoten het op tegen Wijthmen, dat met 10-2 werd verslagen. Reynders maakte er vier en meldde zich direct bovenaan de topscorerslijst. Op de tweede speelavond kwam hij zelf niet in actie en leek hij concurrentie te krijgen van Sertac Yilmaz. De aanvaller van Be Quick ’28 maakte er drie en sloot zich zo aan bij Reynders. Tot vrijdagavond. Yilmaz kon zelf twee keer juichen, maar dat was absoluut niet voldoende om in het spoor van de koploper te blijven. Reynders maakte er tegen ZAC liefst zes en staat zo al op een totaal van tien. En dat na ‘slechts’ twee wedstrijden.

“Ik vind het leuk om het zo af te sluiten bij CSV. Natuurlijk is de teamprestatie voor ons het belangrijkst, maar zelf wil ik ook heel graag de Gouden Schoen winnen”, zegt Reynders als een volleerd prof. De spits is echter nog lang niet klaar, zo meldt hij met een glimlach. “Wij komen hier om te winnen, dat is echt wel mogelijk. Ik denk zelfs dat de kans wel groot is. Het echte werk moet nog wel beginnen, maar het begin is in ieder geval goed. We hebben er vertrouwen in en hopelijk kunnen we de finale halen.”

Voetbal, CSV ‘28, Zwols Kampioenschap Voetbal

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws